שאלה למשתמשי וואקום ודומיו...

moshikgulst

New member
שאלה למשתמשי וואקום ודומיו...

אני מתעתד לקנות אחד כזה והייתי רוצה לדעת היכן יש מקומות שמוכרים כאלה באזור המרכז (ואם אפשר אז באיזור אשדוד והסביבה). אני לא מתכוון לקנות באינטרנט אז רק שתדעו את זה... בנוסף, ראיתי לוח זול יחסית מחברת ACECAD והייתי רוצה לשמוע האם הפירמה הזו מספיק טובה ואמינה. חוץ מזה, הייתי רוצה לשאול מהו הגודל המינימאלי לדעתכם שיאפשר עבודה נוחה (עיקר המטרה פה היא צביעה דיגיטאלית). שאלתי גם בפורום איור ממוחשב, אז אל תפנו אותי לשם, סבבה? פשוט יכול להיות שיש פה אנשים שמבינים יותר מהם...

illustrator

New member
את שלי קניתי באריג'נט בת"א

5615322-03 לדעתי ה-Graphire מספק בהחלט, ולא עולה הרבה (יחסית).

ailag

New member
נצל"ש גרפייר

אני משתמשת בשלי גם לעבודה רגילה (כבר אין כאבים ביד!) והלוח מתחיל להשחק - כלומר, לא הלוח אלא הכיסוי השקוף שלו. האם לכשיגיע זמנו יהיה מסובך להחליף אותו, או שאפשר לקפוץ לאריג'נט (שלי נקנה בחו"ל, לא שם) ויחליפו בקלות? הוא הרי לא מכיל שום צ'יפ, רק מודבק ללוח בצורה שנראה שקצת קשה להחליף.

אמיר0

New member
אני משתמש ב-acecad flair

כמר שנתיים, ולמרות הצורך במעט נייר דבק בפינה, הוא עדיין עובד יופי. מזהה רגישות טוב, ופחות או יותר מתאים לי. למרות זאת, שמעתי שיש לו בעיות תאימות עם כל מיני תכנות שאין לי, ונתקלתי גם בבעיות אתו ב-open canvas.

אמיר0

New member
תכנות

קיבלתי עם הלוח את dabbler, שהיא לא תוכנה שבה אתה כנראה תשתמש, כי היא פשוט בסיסית מידי. אבל חוץ מזה, אני משתמש גם ב- abode photoshop ן- macromedia flash. (לא גרסאות אחרונות).

אמיר0

New member
dabbler

למרות שאני אישית מאד אוהב את ה dabbler ךכך מיני שרבוטים קטנים.

ailag

New member
acecad או acecat?

כי acecad היא חברה עם שם מוכר, ואני רואה בבאג ודומיו לוח שנראה קצת ילדותי בשם acecat. הסקתי שהם מנסים לחקות -> לא כאלה טובים. אני משתמשת בגרפייר 2 (אני לא בטוחה אם זה אומר לך גם מה גודל המשטח.. למדוד?), וממש מרוצה ממנו. (מצד שני, אולי הוא יקר. הוא היה מתנת יומולדת..)

אמיר0

New member
acecat, אבל הכוונה היא לאותו מוצר.

אני משתמש בלוח גרפי דגם acecat flair, בגודל 5x4", המיוצרת ע"י חברת acecad, כלומר Ace Cad Enterprizes inc. כמה עולה הגרפייר 2?

ailag

New member
אין לי מושג

לי זה עלה הזדקנות בשנה

למעלה