שאלה למשתמשי datbk: גלישת todo?

רענן 25

New member
שאלה למשתמשי datbk: גלישת todo?

איך שהוא נדמה לי שלשאלה שלי יש תשובה פשוטה ואלמנטרית. ובכל זאת, אינני מוצאת אותה. אז ככה: התוכנה: datebk6 החלטתי להוסיף את המשימות שלי, TODO, לתוך דף היומן כחלק אינטגרלי של דף היומן. הגדרתי גם שהמשימות יופיעו רק ביום בו הן אמורות להתבצע (DUE). אבל, אינני יכולה למנוע מהן להופיע גם בימים הבאים, אלה שבעתיד. כך קורה שאם אפתח את היומן בדף של תאריך עתידי, גם בתאריך של עוד עשרים שנה, אראה את כל רשימת המשימות הלא סגורות שלי מהיום. והיא ארוכה מאד לצערי...... השאלה: האם אוכל להגדיר שהמשימה תופיע רק ביום בו היא אמורה להתבצע אבל לא בדפים עתידיים נוספים? תודה

ami-g

New member
התשובה אכן פשוטה

בהגדרה, משימת TODO קיימת החל מתאריך היעד שלה ועד בכלל כל עוד היא לא בוצעה ולכן בכל תאריך עתידי שתסתכל המשימה תופיע אבל כמובן ניתן לבטל אופציה זו: בתפריט OPTIONS תבחר PRERENCES תוודא כי שתי האופציות: "Show Undated ToDo's on all days" ו-"Show Advanced ToDo's all days" לא מסומנות. זה אמור לפתור לך את הבעיה

רענן 25

New member
אכן פשוט

זה עבד. המון תודה. רק שעכשיו עלי להקפיד לתת לכל משימה תאריך יעד? אחרת לא תופיע בכלל? אף פעם? זו הסיבה שסימנתי בעדיפויות את האפשרות הזו. אם יש לך תשובה אשמח. בכל מקרה, תודה על העזרה. איזה מזל שהקפצתי את ההודעה. די התביישתי לעשות את זה.

AYELET1

New member
למה???

קורה שהודעה מתפספסת וזו בדיוק הדרך לאחר 24 שעות

רענן 25

New member
טוב, בסדר

רק כרגע הבנתי שהתיחסת לעניין ההקפצה. חשבתי שאת עונה לי בעניין המשימות שלי ב datebk. משהו בעניין הזה של רשומה שלא בוצעה תוך 24 שעות. בגלל שיש לי כל כך הרבה כאלה אני רגישה לעניין וחושבת שכולם מדברים רק על זה... בכל מקרה, תודה על העידוד.

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif אני לא מדברת על זה כי אינני

משתמשת כבר המון זמן ב-DATEBK

איך אפשר בלי DB5-6? ניסיתי ללכת בלי

ולהרגיש עם, אבל זה לא אותו דבר. במה את משתמשת?

AYELET1

New member
("כמובן" - מה שרציתי לאמר

בכך הוא, שברור שלא מסתפקת במובנית. מה האלטרנטיבה אם כך ל-DTBK? אג'נדוס כמובן...)

למעלה