שאלה למשתתפי הפורום

• פותח הנושא fst
  • פורסם בתאריך

fst

New member
שאלה למשתתפי הפורום

שלום למשתתפי הפורום, אנו קבוצת אזרחים מצפון הארץ שאכפת להם ומתארגנת לקראת הבחירות המקומיות שיהיו בנובמבר 2008...אשמח מאד לקבל הצעות לפרוייקטים עירוניים הקשורים למשפחות ברוכות ילדים. כל הצעה תילקח לתשומת לב ויהיו חלק מתוכניות הפעולה העתידיות שלנו. חייבים פוליטיקה אחרת...זה הכרחי וחיוני לחברה הישראלית. תודה מראש

Jen74

New member
אחלה נושא לדיון../images/Emo70.gif

אז הנה כמה רעיונות שעולים לי מתוך הצורך האישי שלי:
פרויקט חונכות - לכל משפחה ברוכת ילדים יהיה חונך/ת עבור לפחות אחד מהילדים כמו שיש במסגרת פרוייקט פר"ח של הסטודנטים.
ילקוט לכל תלמיד - בדומה למה שעושה עמותת זהב"י, הרשות המקומית/עירייה תיקח על עצמה לחלק ילקוט לכל תלמיד העולה לכיתה א' שהוא בן למשפחה ברוכת ילדים. בזהב"י מחלקים את הילקוטים עם ציוד בסיסי שכולל בין השאר קלמר מאובזר ומחברות.
השאלת ספרי לימוד - הספרייה העירונית, המתנ"ס, בית הספר או גורם עירוני כלשהו ידאג לספרייה שתכיל ספרי לימוד לפחות לכיתות א' עד ו' שבה יוכלו ההורים להשאיל ספרי לימוד לכל תקופת שנת הלימודים תמורת תשלום סמלי של מנוי לספריה. הורים שירצו, יוכלו למסור לספריה ספרים שכבר לא בשימוש, למשל מאחד הילדים שסיים 12 שנות לימוד. יש לי עוד כמה רעיונות אבל זה כרגע.

אז ככה...

חונך - רק למשפחות שרוצות. אנחנו,באופן אישי, לא צריכים.
אם מקבלים מזהב"י, אז למה לקבל פעמיים? עד כמה שידוע לי, משפחות נזקקות, מקבלות הרבה יותר מתיק לבית ספר, ככה זה פה ברעננה, עד כמה שאני יודעת, אני אברר את זה.
ברעננה יש השאלת ספרים לכל ילדי בתי הספר!!!!!!!!!

Jen74

New member
כל הדברים שהצעתי הם למשפחות שרוצות וצריכות

הבעיה מתחילה בזה שיש משפחות שרוצות וצריכות ואין להם את המשאבים האלה. לגבי ילקוט לכל תלמיד אני מתכוונת שיינתן ילקוט בלי שיהיה צורך להוכיח שהילד עולה לכיתה א' מאחר והעירייה תדע ממילא שהילד הולך לכיתה א', בניגוד לזהב"י שחייבו אותי להביא אישור מבית הספר שרשמתי את הילדה. במקרה שלי זה היה בעייתי כי הייתה לי בעיה ברישום לכיתה א' ועד שהיה לי כבר אישור כזה זהב"י חילקו את כל התיקים והבת שלי הפסידה ילקוט. בנוסף, זהב"י גובים סכום סמלי של שלושים וכמה שקלים תמורת התיק "מתנה" ולא תמיד ולא כל משפחה יכולה לעמוד בסכום הסמלי הזה. השאלת ספרי לימוד יש במעט מאוד יישובים והגיע הזמן שזה יהיה כלל ארצי ושכל רשות תדאג לתושביה.

fst

New member
אחלה רעיונות...

היי ג'ני... רעיונות נפלאים, שנלקחו לתשומת לב. אשמח מאד לקבל רעיונות נוספים על סדנאות, חוגים ופרוייקטים עירוניים בנושא זה ותחומים מגוונים כגון: חינוך, רווחה, תעסוקה וכו'... תודה ויום נעים.

Jen74

New member
יש לי כמה רעיונות אבל צריכה לחשוב על ניסוח

זה יושב לי טוב בראש אבל צריך לנסח כדי שגם יבינו אותי

fst

New member
היי

שלום לך, תחשבי ואשמח שתכתבי... המון תודה.

למעלה