שאלה למתהוללת או למי שיודעת

tzivi1

New member
איזה יופי, תודה לכולן על התשובות


ג'ירפה, אם יהיו ממצאים נוספים, אשמח לשמוע.
 

tzivi1

New member
המתכון נשמע ממש מעניין. מה זה אבקת פודינג לא

אינסטנט?
 

tzivi1

New member
שאלה למתהוללת או למי שיודעת

איך משתמשים בקמח כוסמין? נניח שיש מתכון עם קמח לבן - האם ממירים ביחס של 1:1? בעוגות? בלחמים?
קניתי קמח כוסמין מלא. האם משתמשים בו באותו יחס של קמח חיטה מלא?
אשמח גם להסבר על מאפיינים של קמח כוסמין מלא וקמח כוסמין (רגיל). לוקח הרבה נוזלים? נוח לעיבוד? מתאים לבצק שמרים?
תודה
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
לא יצא לי לאפות עם קמח כוסמין, זוכרת שזהבה וfields השתמשו -

מקווה שהן, או אחרים שיודעים, יראו את השאלה.
 

מרילין5

New member
את יכולה להחליף 1:1

אם את רואה שאת צריכה יותר קמח או יותר מים, תוסיפי, כמו שעושים לגבי כל מאפשי שמרים, אבל בעיקרון זה 1:1.

לגבי הלישה, את תשלושי כמו מאפה שמרים רגיל. לושי רק עד לאיחוד החומרים וזה, עיבוד יתר פוגם במרקם.
 
אני הרגשתי שקמח כוסמין דורש פחות מים מקמח רגיל

נראה לי משהו כמו פחות חצי כוס לפחות .

בהצלחה
 
למעלה