שאלה למתופפים...

שאלה למתופפים...

(יעבור עוד מעט ל-Offׂׂ) מה קונים למתופף לחג המולד, שאפשר לשלוח בדואר? משהו נחמד, אולי יוצא דופן, לא גדול מדי ולא משהו ששוקל הרבה (אהמ).

hkatsman

New member
לא משנה מה זה יהיה, אל תשכחי לצרף את הבדיחה:

2 מוזיקאים ומתופף נכנסים לבר

FunkyMonk

New member
את רוצה שזה יהיה קשור לתופים כאילו?

זה יכול להיות עורות, מקלות. את תמיד יכולה לקנות מקלות "מיוחדים". נגיד, מברשות ג'אז, או כאלה כמו של מייסון, עם הגוש בקצה XD או שאת מעוניינת סתם במשהו נחמד? מתופפים בד"כ אוהבים אלבומים של לד זפלין D:

כן, משהו שקשור לתופים

אני שולחת לו כמה דברים שונים. חשבתי להוסיף גם משהו שקשור לתופים.

FunkyMonk

New member
כמה דברים אפשריים..

את יכולה לתת לו פעמונים שניתן לתלות על התופים (כאלו שמשמעים צלילים, ולא קישוטיים). יש כאלה מצילות קטנות, כמו קראשים קטנים, שהוא יכול לחבר למערכת, שזה גם נחמד וגם מגניב. את יכולה לקנות לו אולי איזה כיסוי לבייסדראם (כמו שנניח לג'ון בונהם יש את הסמל שלו). אין לי מושג איפה משיגים כאלה, אבל אני יודע שאפשר, ואפילו כאלה לפי בקשה. כפי שאת יכולה לשים לב, אין לי מושג איך קוראים לדברים האלו לצערי, ככה שתצטרכי לחכות למתופף שיסביר פה כמה דברים.. D:

meytar

New member
לא יודעת כמה מקורי אבל,

אני פעם נתתי לחברה שלי שהיא מתופפת, מקלות תופים שחרטתי עליהם. (אני חרטתי לבד בעזרת אולר, אבל אני מניחה שיש דרכים הרבה יותר טובות ומעודנות לעשות את זה...)

אממ אז ככה

את יכולה לקנות דיוידי של מתופף מוכר שנותן טיפים ללימוד... את יכולה לקנות את הבובה של אנימל מהחבובות (כי היא מזוהה עם תופים והרבה תולים אחד כזה על המערכת חח לא כדאי עורות או מצילות כי זה עניין של טעם ולשלוח לחול זה בעייתי... אפשר חוברות תווים של להקות שהוא אוהב למרות שאם הוא מעריץ להקה הוא בטוח הוציא משמיעה את כל השירים חח אם אין לו אז טמבורין או בלוקים (כל מיני כלי הקשה קטנים) שיש להם התקן למערכת תופים זה יכול להיות חזק... גם לא שוקל הרבה גם די זול וגם שימושי ביותר... פוסטר של מתופף שהוא אוהב או חברה של תופים שהוא אוהב יכול להיות מגניב שיהיה תלוי לו מול הפרצוף שהוא מנגן (נותן הרבה מוטיבציה ועניין לנגינה חח) אני אחשוב על עוד ואכתוב...

הוא ילד גדול...

כך שתווים או DVD ללימוד או פוסטר זה קצת מיותר. הוא מנגן כבר בלהקה, שהוציאה כבר דיסק. מצד שני, הטמבורין והקלי הקשה - וכן הבובה של אנימל, החבוב האהוב עלי - יתאים מאוד!! יש לך מושג איפה אפשר לקנות בובה כזו (בארץ, בימים הקרובים, שכן חייבים לשלוח את החבילה עד השבוע הבא אם רוצים שתגיע ליעדה עד הכריסמס).

Elinor BC

New member
כן, חנות בדיזינגוף סנטר

אם את רוצה את השם הפרטי (עד כמה שהבנתי אסור לכתוב בפורום) אז שלחי לי הודעה בפרטי.. היא יחסית יקרה, כי הם מייבאים הכל... אבל יש שם אחלה בובות וגם אחת מדהימה של "חיה".. וחוצמזה, יש עוד כמה חנויות , שמה יש את אלמו, אז אולי גם את שאר החבובות...

AmiTrigger

New member
תקני אלבום של Rush [2112] מומלץ ../images/Emo3.gif

קטעי התופים שמה פשוט אדירים, לדעתי הוא יאהב את זה.

יש לו טעם טוב במוסיקה, אז

ראש לא מעניינים אותו, למיטב ידיעתי. אני אנסה לצלצל לחנויות הצעצועים הגדולות ואשאל אם יש. בינתיים, קניתי לו את worst case scenario של dEUS ואת האלבום של סינרגיה, בתור דוגמא לרוק ישראלי עכשווי.

FunkyMonk

New member
זה לא בגלל שהיא שונאת פרוג

זה בגלל שראש פשוט גרועים. אבל בלי קשר, המתופף שלהם ענק. וגם הבסיסט (חרא סולן אבל בסיסט טוב).

המתופף "שלי" התחיל כגיטריסט

הלהקות האהובות עליו הן הקינקס, הסטונס, the fall, Guided by Voices, הסטוג'ס, kings of Leon, Interpol ו-ואן היילן (רשימה מקוצרת). הלהקה שלו מנגנת רוק מודרני טוב. בחרתי את סינרגיה כי הסגנון לא ממש רחוק מהם.

למעלה