שאלה למתחילה

liat3880

New member
שאלה למתחילה

איך מצפים עוגה בבצק סוכר
לאחותי הקטנה יש יום הולדת בראש השנה 18 ולא אני ולא אחותי התאומה נהיה בחג כדי לחגוג איתה אז רצתי להכין לה עוגה מיוחדת שיוכלו בערב החג במיוחד בשבילה חשבתי על עוגת דבש שתהיה כולה מחוסה בצק סוכר ועל זה לעשות דבורים ורימונים ודבש השאלה איך עוטפים בכלל וחוץ מזה אני יתחיל להתאמן כי ממש בקורב ב1/11 היום הולדת של הבן שלי שנה אז איך עושים מישהו יכול להסביר לי
תודה

net the jet

New member
ממליצה להכנס למאמרים, ולהתחיל לקרוא.

בגדול, לשים בצק סוכר עד שיהיה גמיש, מרדדים על משטח, מפזרים קורנפלור על מנת שלא ידבק, מרדדים לעבוי של חצי ס"מ בערך, מעבירים על גבי מערוך לעוגה, ולאט לאט מהדקים ומדבקים לעוגה. על העוגה צריך להיות איזה שהוא ציפוי ( קרם ) אליו ידבק הבצק . אחרי שמצמידים את הבצק , חותכים שאריות קרוב לבסיס העוגה. ומתחילים במלאכת הקישוט. בהצלחה

liat3880

New member
אבל ...

המאמרים לא נפתחים איך נכנסים אני לא רואה כלום שם ולפי מה שאמרת לי איך אני חותכת את הבסיס וכדי שזה יהיה אטום ??? ואולי יש לך עוגת דבש שמתאימה לעשות איתה עוגת עם בצק סוכר ???

net the jet

New member
תחת מאמרים בצד יש "מאמרי הדרכה " ובמקרה גם

אחד על איך לצפות עוגה. את הסיום למטה חותכים עם סכין או גלגלת כמה שיותר קרוב למשטח. זה לא תמיד אטום ובגלל זה אנחנו תמיד עושות "סגירה" לגבי עוגות דבש שמתאימות לבצק סוכר- בפורום השני ( לא מתחילים ... אלא "אומנות בעוגות") במאמרים, יש מתכונים- בינהם צריך לחפש מתכונים לראש השנה\עוגות דבש. לא זוכרת בדיוק איך קראתי לזה, זה שם, היום ראיתי. יש שם המלצה שלי לעוגה שמתאימה לבצק סוכר, עוגה של ,על השולחן" בהצלחה

net the jet

New member
וכי אני נחמדה../images/Emo9.gif... עוזרת לך בקישורים

לפני שאני צוללת
הדרכה עוגת דבש והמומלצת: עוגת דשב של "על השולחן" שעשיתי השבוע. מתאימה לRFM מאד מאד טעימה ! עוגת דבש מבושמת חומרים ל 2 אינגליש קייק או תבנית 24 1 קמח אוסם קטן חצי כפית סודה לשתיה 2 ביצים 120 גר חמאה מומסת חצי כוס שמן 1 כוס סוכר 1 כוס דבש 1 כפית קינמון חצי כפית ג´ינגר טחון רבע כוס ג´ינג´ר מסוכר קצוץ ( לא שמתי) קמצוץ ציפורן טחון 1 כוס תה או קפה חזק לקישוט 100 גר אגוזי מלך 2 פיסות ג´ינג´ר מסוכר חתוך לרצועות דקיקות ( שוב, לא שמתי לא אגוזים ולא גי´נג´ר..) לחמם תנור ל 160 לטרוף ביצים עם חמאה ושמן, דבש, קינמון, ציפורן, וג´ינג´ר. להוסיף קמח לצקת קפה\תה, לערבב. לאפות 45-50 דקות.

liat3880

New member
שאלה האם העוגה דבש הזאת מתאימה בצק סוכר

צירפתי את המתכון של עוגה שלקחת מאחד האתרים באינטרנט שנה שעברה עשיתי אותה ואחותי שאוהבת עוגת דבש וחשבתי לעשות לה את זה ליום הולדת עם ציפוי של בצק סוכר

net the jet

New member
עושה רושם שכן, אבל אני לא מכירה. אם היא

מהיותר דחוסות, אז כן. אם היא מהאווריריות, אז לא.

למעלה