שאלה למתחילים

tal902

New member
שאלה למתחילים

שלום לכולם אני מעוניין להתחיל לעסוק בתקלוט. (ואולי גם בעתיד ליצור רמיקסים) אודה לכם אם תתנו לי עצות לגבי ציוד להתחלה שגם יהיה בסדר/סביר אבל גם לא אצטרך בשבילו לשבור תוכניות חסכון. הכוונה היא בעיקר לחבר בין שירים ואולי בזמן החיבור להוסיף לופים ואולי קצת אפקטים. בתודה מראש טל.

דור דקל

New member
ברוכים הבאים

הציוד הבסיסי שאתה מדבר עליו הוא 2 קומפקטים ומיקסר. המיקסר הכי פופולרי היום שייך לחברת פיוניר והוא כולל בתוכו אפקטים וסמפלר פשוט. בדגמים החדשים יותר של הקומפקטים ניתן להוסיף גם אפקטים ולופים. גש לחנות שמתעסקת בעניין, תאזין ותתנסה. בהצלחה

tal902

New member
שלום לך

תוכל לומר לי איזה דגם של פיוניר ואיזה סוג/דגם של מיקסר כדאי ומה טווחי המחירים?

Twisted Girl

New member
כקומפקט

אני ממליצה ללא ספק את הפיוניר cdj100 סוס עבודה מאוד נפוץ ומאוד בסיסי כמובן שהיום יש לו מתחרים [אפשר גם לציין לטובה את הפיוניר cdj 200 שלי אישית לא קרץ ואת הפיוניר cdj 1000 שפשוט יקר בטירוף, שמעתי גם מילה טובה על מכשיר בשם אקסיס 9 או משהו כזה] אבל עדיין.... ולגבי מיקסר תלוי בטווח מחירים אני אישית ממליצה על מיקסר מבית פיוניר או וסטקס ואם אין לך כסף כמוני אז ג'מיני או ברינגר

דור דקל

New member
כמו שאמרתי

אני מציע ללכת לחנות ולגעת, לבדוק ולהתנסות. נכון שפיוניר הם הפופולריים בשוק היום, אבל יש חברות לא פחות טובות והכל כמובן תלויי בסכום שאתה מוכן להשקיע.

למעלה