שאלה למתקשרים...בקשר לבעיה האירנית

darkman7

New member
שאלה למתקשרים...בקשר לבעיה האירנית

טוב...אז כבה שאלות. 1.האם לאירן תהיה פצצת/פצצות אטום. 2.האם תהיה מתקפה על אירן ע"י ישראל או ארה"ב? 3.אם התשובה חיובית שאלה מס' 2 , אז מתי המתקפה תתרחש,באיזה מימדים וכיצד זה ישפיע על ישראל. תודה.

drilllogic

New member
היי

קיים איום אבל הוא לא בר מציאות, לישראל הגנות רוחניות שלא ניתן לתאר אותם במילים שלנו מפני האיום.

SHQIPTARE02

New member
תשמע חמוד..../images/Emo59.gif

אם אתה שואל מבחינת חיזוי לעתיד -אז מי אני שאני אגיד לך דברים ותחזיות לעתיד. אבל אם אתה ככה רוצה לשמוע את דעתי ההגיונית והרוחנית (..) אז ככה: לפי איך שאחמדינג'אד הזבל הזה מג'עג'ע (כמו שאומרים בשפה הירושלמית..) אז בהחלט יש מצב שייכנסו בו. גם ארצות הברית וגם ישראל. מותק, אנחנו לא פראיירים. יש גבול! הוא ממשיך עם "רעיונות" חדשים השכם והערב ויש מצב שכבר יימאס למישהו שם למעלה ואז יעשו לו משהו בסגנון של סדאם חוסיין. (סרט המשך כזה, אתה יודע..) ולגבי זה שאתה שואל אם זה ישפיע על ישראל -אז אני לא ממש מודאגת מפני שכאן זה המקום הכי בטוח בעולם ואלוהים שומר עלינו. זה הבית של אלוהים. הוא בחר בארץ הזאת לא סתם.. ובכלל כתוב בספר תהילים שאם לא צריך לקרות לך משהו -אז לא יקרה גם אם ייפלו אלף מימינך ורבבה (=עשרת אלפים) משמאלך. ככה שאם אתה בנאדם מאמין אז אתה יכול להיות רגוע. אני באופן אישי ממש ממש לא מודאגת.

למעלה