שאלה לנורית

ariane

New member
שאלה לנורית

קראתי את הסיפור שלך ועלתה לי שאלה. אם הייתה לך בעיה גנטית בשתי ההריונות הקודמים למה את מחכה עד שבוע 32 כדי לעשות מי שפיר??? במקרה שלך זה נראה לי הבדיקה הכי חשובה. גם שמעתי שמי שפיר הרבה פחות מוצלח בשבועות האלה כי כבר אין הרבה מהחומר ששייך לעובר במים ועליהם עושים את הבדיקות. סליחה על השאלה אבל זה ממש הפתיעה אותי. שולחת לך נשיקות ואיחולי הצלחה להריון הזה. אאאה אפשר לשאול איפה את גרה בצרפת?? אריאן
דר 25-27/9/2002
אלה 16/9/2003

היי אריאן

לצערי, הבעיה הגנטית שלנו לא מוכרת , אין לה שם, למרות כל הבדיקות שערכנו במהלך ההריון, כולל מי שפיר שבשני המקרים היתה תקינה אצלנו ונעשתה בזמן {שבוע 17-20}, בגלל שאין להם מושג מה שם המחלה הגנטית, הם לא יכולים לבדוק כלום, גם לר במי השפיר {עברנו בעלי ואני את כל הבדיקות הגנטיות הנדרשות}. מה שהם כן יודעים לפי הסימנים בא"ס זה שהראות לא מתפתחות {רק לקראת שבוע 30} עקב חוסר תנועות, הרחם מלא במי שפיר והעובר מפסיק לזוז, מה שתמוה כי כאשר יש ריבוי לעובר יש המון מקום לזוז והבנים פשוט הפסיקו לזוז והתנועות שלהם היו ארוכות ולא נורמליות. שום בדיקה לצערנו גם לא אוטופסיה לא נתנה כלום חוץ מזה שהם רק משערים ויורים באפלה, גם הרופאים בישראל לא יכולים לעזור לי, והבנתי שקיימות פשוט מחלות גנטיות {orphelilne} שלא מצאו להם שם. לגבי אזור מגוריי וכו.. אשלח לך במסר. שתהיה לך שבת שלום

ariane

New member
נורית היקרה

תודה על תשובתך. עכשיו זה הרבה יותר ברור לי... וכל כך כואב לי הלב שלא מוצאים את המחלה הזאת. אני כל כך מבינה את זה כי גם אצלי לא יודעים מה גרם לי לרעלת בהריון ראשון ולכל המומים בהריון שני. בנוסף שהקרדיולוג אמר לי שהבת שלי לא נפטרה לדעתו מהמום בלב. אצלי הבעיה הפוכה, יש לי מיעוט מי שפיר ואז הריאות לא יכולות להפתח בלידה, זה מה שקרה עם הבן שלי לפי הרופאים שניתחו אותו... רק שבארץ אף אחד לא ראה שיש לי מיעוט מי שפיר בהריון הראשון אפילו לא מייזנר. עכשיו זה קצת על עיוור שנותנים לי קלקסן ואספירין כדי לדלל לי את הדם ומקווים לטוב. אני כל כך מקווה שהפעם לשתינו ההריון הזה יוביל לתינוק בריא ושלם. אריאן
דר 25-27/9/2002
אלה 16/9/2003

למעלה