שאלה לנורית

שאלה לנורית

שלום נורית אני כבר כחודש באתגר אישי של הרזיה הכרתי קצת את תכנית 12 הצעדים מנסה להפנים את הרוחניות של 0A מה שאני שומעת ממך פה נשמע לי גם כן מעניין. אני כל הזמן מנסה להבחין אם הרעב הוא גופני או נפשי. נדמה לי שאני מסוגלת להבחין, ויש לי סימנים למשל: כשהבטן ממש מקרקרת... רציתי לשאול אם אין אפשרות לחבר בין שני הרעיונות הטובים האלה. פשוט נראה לי מיותר הקטע של לעלות במשקל בהתחלה. עם עוד קצת הקשבה לגוף אולי אפשר לדלג על זה ? בכל אופן כבר למדתי: קבלתי חיזוק לגבי הקשב למקורו של הרעב (=הצורך לאכול , או יותר נכון התשוקה לאכול). אז תודה , ובמיוחד תודה על ניהול של פורום תרבותי ומסודר !

אני בעד לנסות!

אני באמת חושבת שמעבר לשיטות המובנות , יש לכל אחת את היכולת לברר עם עצמה, תוך כדי התנסות , מה מתאים לה. אבל שוב, אלגנטית יקרה, בואי תנסי לנסח מה את רוצה, מהו המיקוד שלך? האם הפוקוס שלך הוא הירידה במשקל? האם הפוקוס שלך הוא להפטר מכפייתיות? אני מעריכה שהתשובה לזה יכולה לתת לך כיוון מחשבה . ו....תודה!

donagps

New member
בטעות התחלף לי השם

במחשבה אמיתית הפוקוס שלי כרגע הוא על הרזיה. אני רוצה להתמקד בהתמכרות אחרי הירידה במשקל. איך נראה לך הסידור הזה ?

colibri

New member
אפשר לנסות לחבר

OA לא דוגלת באף תכנית אוכל מסויימת. בתור "תכנית אוכל" אפשר לקחת את הרעיונות של ג'נין רות: לאכול רק כשרעבים, להפסיק לאכול כששבעים, להקשיב לגוף, וכן הלאה. זה יכול להיות נסיון מעניין. אבל, אני יכולה להגיד מנסיוני האישי: רציתי מאוד לעשות את זה. נפלתי קשות. לי זה לא התאים, אפילו שהיה נשמע טוב בתאוריה. אבל הרעיון יפה, ומאוד יכול להיות שיש אנשים שיהיה להם טוב עם זה.

למעלה