שאלה לנימרוד הראל

nadid27

New member
שאלה לנימרוד הראל

נימרוד שלום ראשים אני חושב שמיותר לציין שהתוכנית שלך ענקית!!!!!! אבל יש לי שאלה בקשר לאיך לומדים את זה ..... ראיתי שריאינו אותך והסברת כי צריך להתחיל עם קיסמי קלפים איזה 4-5 שנים ואז אפשר להבין בארך איך עובד הנושא הזה של הטלפתיה. השאלה שלי אליך היא איזה סוגים של קיסמי קלפים צריך ללמוד? ממי ללמוד? ואיך? השמח מאוד אם תחזיר לי תשובה .........ותודה מראש...

LiorLF

New member
אני יגיד לך מה שאני הבנתי

אני לומד קסמי קלפים בעיקר כבר כמה שבועות הרעיון בזה (קלוז אפ מג'יק) זה לא להבין איך טלפתיה עובדת תלמד קסמי קלפים כמה זמן או קסמי מטבעות וכו' ותחשוב על איך הקסם שלך עובד? מה בקסם שלך מדהים אנשים?, מה אנשים לא רואים? תנסה אפילו להסתכל על קסמי קלפים ולנסות להבין אותם ממה שאני הבנתי עד עכשיו קסמי קלפים זה כמו מטאפורה של מה שנמרוד הראל עושה אחרי הרבה שעות של מחשבה ואימון אתה תבין לעומק

nadid27

New member
לא ענית לי על הכל .....

דבר ראשון תודה על התשובה שלך בהחלט הבארת לי דברים לא מובנים. יש לי עוד מלא שאלות ומיכיבן שנמרוד הראל לא בדיוק יוכל לענות לי אי ישאל אותך [כמובן שתענה רק על מה שאתה יודע]. *מה זה בדיוק "קלוז אפ מז'יק"? *מאיפה אני יכול לדעת על איזה טריקים אני צריך להתאמן וללמוד? *נמרוד אמר שבשביל להבין יותר את הנושא צריך להתאמן איזה 4-5 שנים. כמה טריקים אפשר ללמוד, 4-5 שנים זה המון זמן, לא נגמרים הטריקים מתישהו? ומתי אני יודע שאני מוכן ?..... *אמרת במכתב שאתה לומד קסמי קלפים כבר כמה שבועות. אתה באמת מתאמן איזה 5 שעות ביום כמו שנמרוד אמר ?.. אתה חושב שתוכל להמשיך עם זה 4-5 שנים?... *זה באמת עובד אתה מרגיש איזה שהו שיפור שנעשה בך עם הזמן ..... אני יודע ששאלתי שאלות שלא בטוח תוכל לענות לי עליהן... (אני מקווה שתענה לי על כמה שיותר) תודה מראש Nadi D

michaeler

New member
אני אמנם לא הוא, אבל אני יכול לעזור

קלוז אפ מג'יק - בדיוק כמו שזה נשמע, בתרגום פשוט לעברית: קסמי תקריב. קלפים, מטבעות וכדומה. אין כזה דבר לדעת איזה טריקים ספציפיים ללמוד, אתה תראה את המבחר ותלמד מה שבא לך(אם בכלל יבוא לך). יש מספיק, ואתה תתמקד במה שתרגיש איתו הכי נוח, אין "דרך" מסויימת שחייבים לעבור אך ורק דרכה. אף פעם לא נגמרים הטריקים.. תאמין לי שיש מספיק, ותמיד אפשר לשפר טריקים כך שתעשה אותם טוב יותר. אתה יודע שאתה מוכן מתי שאתה יודע שאתה מוכן, אי אפשר לענות על זה.. אתה פשוט תדע. (למרות שגם אין ממש "להיות מוכן", לדעתי). כמה דברים שחשוב לי להבהיר, אם אתה רוצה להתעסק בקסמי קלפים אז אתה חייב לעשות את זה בשביל מטרה אחת- לדעת קסמי קלפים(או כל קלוז אפ שבא לך). לא בשביל להיות מנטליסט בעתיד או משהו כזה, זה פשוט לא עובד ככה. מכך משתמע כמובן, שאתה חייב לאהוב את זה. הרי ברור שלא תוכל להכריח את עצמך 5 שנים ללמוד קלפים. אתה צריך להתאהב בזה ובטבעיות לתרגל, לא "5 שעות קבועות ביום", אתה אמור פשוט לאהוב את זה ואם אתה אוהב את זה אתה תתרגל בכל רגע פנוי שיש לך. תקנה ספר שעוסק בנושא(או DVD, או כל דבר שתמצא), ותנסה. אם אתה רואה שכיף לך ואתה אוהב את זה- תמשיך כמובן. אבל אם אתה רואה שזה פשוט לא מתאים לך, אל תעשה את זה רק "בשביל לגלות משהו בעוד 5 שנים ואז להפוך לנמרוד הראל", כי זה יהיה פשוט בזבוז זמן מבחינתך. זה מה שאני חושב, מקווה שעזרתי.

LiorLF

New member
תגובה לעיניין

באמת לא יצא כלום אם אתה עושה קסמי קלוז אפ כדי לא לעשות קסמי קלוז אפ. אל תתחיל אם אתה רוצה כבר לגמור עם זה. אבל אם בא לך קלוז אפ מג'יק ובאמת זה יהיה כיף לך ותמשיך אז תוכל משם להתפתח לעוד תחומים בהצלחה

nadid27

New member
עוד משהו קטן....

תודה רבה על התגובה שלך עזרת לי מאוד..... ממה שהבנתי ממך נראה שאתה כבר כמה זמן בנושא ....... תוכל להפנות אותי לספרים סירטי DVD או כל דבר אחר המלמד את הנושא ולהגיד לי איפה לרחוש אותם? עם איזה דבר אתה עובד ? תודה מראש....

LiorLF

New member
ספרים...

דבר ראשון כל הספרים שאני ראיתי וקראתי עד עכשיו היו באנגלית אין לי ממש ספר שאני יכול להמליץ עליו כי מכל ספר אפשר ללמוד משו אבל אתה יכול לחפש באינטרנט (אני בכוונה לא אומר איפה כדי לא לעשות פרסומת) תחפש לדוגמא: Close-up magic או דברים בסגנון ובטוח תמצא משהו עוד דבר, אתה יכול לחפש באתרי מכירות שאני לא יזכיר את שמם וגם שם יהיו ספרים בנושא

michaeler

New member
../images/Emo45.gif למקרה שזה לא היה ברור - אין

על זה חומר בעברית, אך ורק באנגלית. יש פורום קסמים(או קוסמים, לא זוכר.. אחד משניהם) בתפוז, כנס לשם ותכתוב קלפים\קסמי קלפים בחיפוש מתקדם, אני מאמין שתמצא שם את מה שאתה מחפש. אם בכל זאת לא תמצא(מה שקשה לי להאמין שיקרה) פשוט תשאל את החבר'ה שם.

LiorLF

New member
אוקי

אני יגיד לך ממה שאני מבין עד עכשיו, קלוז אפ מג'יק זה שם לכל הקסמים כמו קלפים, מטבעות, קסמי רחוב זה בא מהמילים קלוז-אפ (תקריב, מהמילה קרוב) ומג'יק (קסם) את הטריקים אפשר למצוא באינטרנט אם מחפשים ממש טוב אבל בסופו של דבר לא מוצאים יותר מידי אז צריך לקנות ספרים בנושא. אממ, בגלל שלא למדתי 4-5 שנים אני לא יכול לענות על השאלה מתי יודעים שמוכנים אבל יכול להיות שתבין מוקדם יותר או אפילו סתם יהיה בא לך לחפש באינטרנט ספרים בנושא סוגסטיות ופסיכולוגיה וכאלה ואז אתה תבין איך לקשר את זה לתחום. אני מתאמן די הרבה על הקלפים, אני לא ממש סופר תשעות אבל אני לא מרגיש את הזמן בכלל ו5-4 הכונה ביום לא רצוף אז אתה יכול לחלק את זה כן, אני מרגיש שיפור שנעשה בי תראה, בשבילי הקטע הוא לא רק אותו טריק קלפים שאנשים נדהמים ממנו, אלא גם מה יש מאחורה? איך הוא עובד? אתה מבין אני מקוה שעניתי לך על השאלות

itai46

New member
זה הספר שנמרוד הציע במכתב שלו

The Royal Road to Card Magic by Jean Hugard & Frederick Braue.... נמרוד התחיל איתו... וכל מי שענה לשאלות... שאתה מתחיל בקלפים והכל ואתה נהנה ואתה מתהאב בזה.... זה לא פוגע לך בלימודים? כי זה כמו משחק מחשב שאתה חורש עליו כל היום בסוף אתה שוכח את הלימודים... אני אשמח גם למקרים שקרו במציאות אחרי שהתחלת את קסמי הקלפים... איתי...

michaeler

New member
ממש לא... תאמין לי שלכל בן אדם

מתוך ה24 שעות ביום שלו יש לפחות 4-5 שעות שבהן הוא עושה דברים חסרי טעם, או פשוט לא עושה כלום. להגיד שזה יפריע ללימודים זה מוגזם.. אתה הרי מתרגל מתי שמתחשק לך, זה יכול להיות אפילו תוך כדי לימודים לפעמים.

למעלה