שאלה לניר בנושא "חג המילואים"

צמרת12

New member
שאלה לניר בנושא "חג המילואים"../images/Emo46.gif

לניר נגר שלום. *כפי שידוע לך (ולכל קורא עיתונים) אין כוונה לבצע או להתחיל לבצע את המלצות צוות הקמל"ר בנושא שינוי מערך המילואים. *כפי שידוע לך ( והלואי ואני טועה) עדיין לא הוקמה פלוגה אחת על בסיס קבע קצר - לפי המלצת האלוף דיין. למערכת טוב ונוח להמשיך לטרטר אנשי מילואים. החלפת אנשי המילואים בסוהרים \ שומרים \ ושאר עבודות תחשוף מערך טפילי אדיר. מה בכוונת בלתמ בנידון ? או שאתם "אוכלים" את כל תרגילי היחצנות ?

אנא היכנסי לאתר של בלת"מ

בו תמצאי את תגובת בלת"מ הספקנית לגבי מודל המילואים החדש. את מאבקנו ניתן לחלק לשני שלבים: הראשון הוא "המודעות" בו הצלחנו להחדיר את נושא חיזוק מערך המילואים ומה יש לבצע, לאזרחים רבים וסוף סוף גם לשר הביטחון, ומעתה מתחיל השלב השני "היישום", קרי, מאבק נחוש ליישום מודל המילואים החדש שמבוסס על העקרונות שאנו בבלת"מ הובלנו והם: אנשי מילואים לאימונים בלבד לקראת מלחמה ולא לתעסוקות ופיצוי ותיגמול הולם עבור השירות. אנו מבטיחים המשך מאבק עקש עד שייושם המודל החדש במלואו כפי שאנו מפרשים.

ניר נגר

New member
היי צמרת...המאבק לא תם...

ברור לנו שתוכניות קודם כל באות לידי ביטוי בדיבורים ורק אחר כך במעשים. אנחנו כרגע בשלב הדיבורים (שזה גם הישג לא מבוטל בפני עצמו) אנחנו נעקוב ונוודה שהדיבורים יהפכו למעשים. נ.ב - לא יצא לי לקרוא עיתונים, אם למישהו יש את המקור או לינק לאיזו כתבה בנושא, נשמח לקרוא על זה כאן, ולהגיב! אני לא קראתי שום דבר בנושא בעיתונות (אולי מהטעם שטיילתי הפסח כאילו נשארו לי כמה חודשים לחיות :))) המשך שבוע מצוין ופורה לכולם

למעלה