שאלה לנמרוד

nandi1

New member
שאלה לנמרוד

ראיתי מקודם שאתה עושה לאנשים להגמל מסיגריות האם אתה יכול גם לעשות להגמל מסמים???

kobi1298

New member
אל תדברי בשם אחרים

ודברים שאין לך מושג בהם תשאירי למומחים .

צודק בהחלט!

אני ממש מצטערת לא התכוונתי לעצבן אף אחד, פשוט אמרתי נראה לי זה לאאא בטוח בכלל כי אני לא שאלתי אותו את זה ,בקיצור אני רק רציתי לעזור זהו יותר מזה כלום, סליחהההההה שניסתי לעזור

MasterCool

New member
הוא גם לא גרם להם להגמל!! דיי !! יו

איזה אנשים יש.. במיוחד הבנות שמסתובבות פה בפורום וחושבות שהוא איזה איש בעל כוחות מיוחדים.. בין הידיים של נמרוד עובר חוט, זה מה שגרם לסיגריה ליפול.. עכשיו בעניין שהבאנדם חשב שהוא מפסיק לעשן זה בגלל שהוא כל כך היה המום איך הסיגריה נפלה לא מהפה "הייתה כבדה" זה דבר ראשון, פעם שניה שהטעם שלא ישתנה, נו בטח, עם שמים סוג של חומר על הסיגריה אז בטח שהטעם שלה ישתנה.. אל תיהיו תמימים. אבל בעצם שהבחור יגיע הביתה והתחשק לו סיגריה הוא מיד יחזור לעשן..

Flagg1

New member
אבל למה לעליב?

זה שאנשים לא יודעים שזה רק טריק לא עושים אותם פחות חכמים ממך. כשנמרוד אומר בזמן התוכנית שהולך לגרום לאנשים להגמל מסיגריה בעזרת סוגסטיות בלי אינדיקציה שמדובר רק בקסם, מה אתה מצפה שהם יחשבו? תן קצת יותר קרדיט.

MasterCool

New member
לא מעליב, אבל אנשים יותר מדי תמימים

וזה אפילו קצת מעצבן שהבחורה למעלה עוד אומרת לו כן ויפנתה אותו לאמייל של נמרוד. אני מאוד מאוד מאוד מעריך את נמרוד, אבל לא רוצה שאנשים יחשבו שמה שהולך בטלויזיה זה באמת יהיה במציאות.. כי מאחורי כל דבר בלתי יאומן מסתתר טריק.. אלה אם כן יוכיחו אחרת..

Flagg1

New member
תעשה סקר אצל רוב הצופים

והם יגידו לך שרוב הדברים בתוכנית זה אמיתי ופסיכולגיה נטו, בלי טריקים. במיוחד עכשיו בשידורים החוזרים ששוב כתוב בסוף כל פרק שיש שילוב של סוגסטיות ודמיון מודרך, בלי שום איזכור לקסמים למניהם. אז זה מן הסתם גורם לכולם לחשוב שזה כל מה שנמרוד משתמש. כבר יצא לי הרבה פעם לשמוע אנשים אומרים שנמרוד נראה מאוד אמין כי הוא לא טוען לכוחות על ומודה שהכל זה פסיכולוגי. אז לא הייתי בא בתלונות נגד החברים כאן בפורום בקשר לזה.

kobi1298

New member
תגובה

כל עוד נמרוד לא אומר שהוא נעזר במלאכים ,פיות , אלוהים או כל קשקוש אחר בסגנון הוא בסדר מבחינתי מצדי שהכל יהיה טריקים אפילו עריכה , עדיף זה מאשר קשקוש "על טבעי".

למעלה