שאלה לנשואות בעיקר...

שאלה לנשואות בעיקר...

האם נתתם או שאתם מתכננים לתת מתנה לנותני השרותים למינהם.? אנחנו החלטנו שלתקליטן והחצוצרן אנחנו ממסגרים תמונה שאנחנו איתם , יחד עם הקדשה, לסלון כלות תמונה שלי לבד עם הקדשה לכולם שם, ותמונה שלנו למנהל הארועים באולם + משהו נוסף שנקנה לשולחן עם הקדשה מה אתם אומרים? מכובד?

*שיר

New member
נשמע לי מכובד מאוד!

זה בערך גם מה שאנחנו חשבנו לעשות. היות ויצאו לנו תמונות מדליקות חשבנו באמת לתת אותן כמתנה לנותני השירותים השונים.

petel

New member
נשמע לי מכובד ביותר

האמת היא שאנחנו נסענו ממש אחרי החתונה ורק חזרנו, עוד לא הספקתי לחשוב על זה אפילו למרות שזה יכול להיות נחמד לתת מתנה קטנה לבעלי המקצוע. הרעיון של תמונה עם הקדשה ותודה הוא אחלה כי כך זה גם אולי יכול לעזור להם בהמשך...

נעמה טל

New member
אנחנו נתנו

תמונה עם הקדשה רק לתזמורת, שמהם היינו סופר מרוצים. פגשנו אותם בחתונה של סטארי (למי שזוכר) והם ממש התרגשו ושמחו לקבל מאיתנו את התמונה. מהצלמת עצמה לא היינו מרוצים (התמונות אחלה, היא פחות) ולכן לא חשבנו בכלל (למרות שהיא אמרה לנו, שהיא במקומנו על עבודה כזאת היתה נותנת מתנה לצלם ... ) לתת לה משהו, גם ככה נעשקנו. לתופרת של שמלת הכלה שלחתי תמונה שכבר מופיעה באתר שלה. וזהו בעצם. בקיצור, תמונה שלהם זה גם יפה וגם מכובד

למעלה