שאלה לנשואות הטריות בעיקר

smagi

New member
שאלה לנשואות הטריות בעיקר

האם קורה לכן שמשווים אתכן לאקסית ה"מיתולוגית" של הבעל????

עציון

New member
SMAGI-- הרגת אותי!!../images/Emo129.gif

אתמול, ענית לי על הודעה כלשהי. בסוף הודעתך, כתבת: "אם לא אני - מי יאהב אותך עד לדמעות". הייתי בטוח, מה זה בטוח יותר ממנעול "רב-בריח" שהכוונה אלי. החסרתי פעימה. ו..ניפעם ונירגש ,הדפסתי ורצתי להראות לאישתי ועוד אמרתי לה: "את רואה, יש חיים אחרי ה..(טוב לא חשוב אחרי מה)". והנה, חשכו עיני. מה אני רואה? שאת כותבת את המשפט בכל הודעה שלך. מיד התכרכמו ונפלו פני. נגוזה האשליה ובמחי יד אחת...אללי...

smagi

New member
עציון בטח שהכוונה היא אליך

אני יודעת שאתה קורא את ההודעות שלי ורציתי להזכיר לך את זה בכל פעם

אפרת בר

New member
במשך חצי שנה . . .

היא היתה "מתבלבלת" - בלעתי רוק וזה עבר. . . לשמחתי. לצערי הגיעו דברים אחרים. . .

סמגי, זה לא רק הנשואות טריות../images/Emo163.gif

לחמותי עד היום (ארבע שנים) נפלט לה השם של האיקסית של בעלי כשפונה אליי
. חמי קורא לי בשם האיקסית האחרת (לא כמו חמותי) בגלל צליל השם: גלית, סיגלית.
(האמת? גם לא אכפת לי כי שניהן היו מתוקות אז מה מפריע לי?) גם לי הייתה בעיה דומה היות והאקס שלי היה באותו שם של בעלי וההבדל היה באות הראשונה ומי שלא מקשיב טוב היה חושב שאני קוראת בשמו של ההוא (ואכן היה יוצא כך לפעמים
, אבל הייתי פותרת זאת במצב השמיעה של האחרים). להשוות תלוי באיזה מצב : טוב
או רע.
SOW העיקר
שלא יקרא לי הבעל בשמה בזמן שאנו שקועים ב......

smagi

New member
אז גם אני נשואה כמעט 4 שנים

ובמשפחה של בעלי זו לא חמתי שמשווה אלא גיסי (בעלה של גיסתי הפסיכית). לדוגמא אנחנו יושבים בארוחת ערב ואז הוא אומר: "פגשתי בעיר את ט... והיא סיפרה לי כמה היא מתגעגעת אליך וכמה היא מצטערת שהיא לא התחתנה איתך, ואתה יודע היא ממש התייפתה בזמן האחרון". תגידו מעצבן או לא (למרות שכבר הפסקתי להתייחס וככל שהפסקתי להתייחס כך גם המפגשים עם ט... המפורסמת פחתו משום מה).

סגמי, אחד כזה היה מקבל את

המזלג לתוך העין.
בחייך, זה מחלת נפש הדבר הזה ולא השוואה בכלל. בפעם הבאה:
)"גם אני פגשתי אותה והיא סיפרה (ככה ליד אישתו ה"דפוקה") לי שהשארת לה סימן ממש גדול על הצוואר".
)
ינעעעל אבי אביו החולרע (עיצבנת אותי עכשיו
)

smagi

New member
סיגלינקה אולי אני אקח אותך

איתי יום אחד לארוחת ערב אצלם.
מגי

ב כ ב ו ד ../images/Emo99.gif

אז באמת יוכלו לראות את השילוב המנצח שלי : "היפה
(ברונטית) והחיה
(רוטווילר)"

בולי27

New member
לבעלי אין אקסית מיתולוגית...

כל החברות שלו הן מלפני גיל 21 כך שאין ממש למה להשוות... מעניין אם הם היו משתמשים בזה אם הם היו יכולים. בעצם עכשיו אני נזכרת שפעם התבדחתי עם בעלי על החברות שלו לשעבר וגיסתי (הלב הטוב והטהור) התערבה, ואמרה כמה הן היו יפות ומהממות, אז אמרתי לה שתרגע כי ראיתי את התמונות של כולן ואף אחת בכלל לא בעמדה שהיא יכולה לגרד לי איפשהו.... (היא היתה קצת בהלם מהתגובה "הלא צנועה במיוחד" שלי, אבל היא לא העזה להגיד את הדברים האלו שוב....)

במבט רטרוספקטיבי....

כי גם לי יש חמות. לא? אז שלי בזמנו הגדילה לעשות, וחוץ מהערות ושאלות אל בעלי בנוסח: מה שלומה? ראית אותה? וכדומה... שהיו נפוצות ביותר אצלנו, כשהוא שכב בבית-חולים, אחרי תאונה מאוד קשה, עוד בתחילת הנישואים, הגיעה האקסית לביקור חולים, כנהוג. ושלי, שהיתה אז מאוד חמומת מוח, קמה אליה, והתנפלה עליה בחיבוקים ונישוקים קולניים, (כמו אלו שכמעט קיבל המנתח שהציל את בנה). ןלעיני כולם, כ ו ל ם. אמרה לה בקול רם, תוך חיבוק עז, "אני כל-כך אוהבת אותך, חבל שלא את כלתי". וכל זה לידי. ומילא מה שאני הרגשתי, ההיא (האקסית שדווקא היתה אחלה בחורה) כנראה ממש ניבהלה כהוגן, כי מאז לא ראינו ולא שמענו ממנה אף מילה.

../images/Emo31.gifזה בדיוק מה שנקרא:

"פילון שמן מאוד מאוד מאוד בחנות חרסינה" עציון
איפה אתה
תגיב עכשיו, תצדיק,תתנצל בשמה בוא נראה אותך
אני בטוחה במליון אחוזים שאם הייתי מקבלת כזה שפריץ בפנים מישהו מאתנו לא היה בין החיים היום. בשביל להרחיק חמות כזאת (גם לבולי וגנובה) צריך לעשות "סיאנס" וואאלה סיפורי טריילר פשוט אימה

בולי27

New member
סיאנס? זה פיתרון פשוט מדי

תחשבי שוב סיגלי.... אצלי גם סיאנס לא יעזור!!!

nightroll

New member
אפשר תיקון קטנוני?

סיאנס נועד להעלות רוחות באוב. אתן מן הסתם מתכוונות לגירוש דיבוק, או בלעז: אקסורסיזם

בולי27

New member
איך? איך? איך? איך?

איך הצלחת להעביר דבר כזה? אני לא הייתי מצליחה....

למעלה