שאלה לנשואות הטריות בעיקר

יעני, מה שנקרא "יוסוף קטן"?

מעניין אז מה זה אצלך "פרדי גדול"

בולי27

New member
אחד מהקטנים????../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

את גדולה מהחיים! אחותי!

מה קטן ? פיצפון !

איך לא חשבתן על זה לבד? כדי להגיע לדרגת הסבלנות שלי, לא היה צריך קודם לצלוח בעמקי הגיהינום?

בולי27

New member
דווקא, נראה לי שהגעת לשלב בו

אני כבר לא הייתי זוכרת למה לכל הרוחות התכוון המשורר במילה "סובלנות"

meravido

New member
אני חייבת להתוודות שלי קרה מקרה

דומה, רק שאני הייתי האקסית. כשהייתי בת 19 בערך נפטר האבא של החבר הראשון שלי (כשהייתי בגיל 16 עד 18 בערך) והלכתי לשבעה לנחם אותם. היא התנפלה עלי בבכי ובחיבוקים ליד כולם והחמור מכל - ליד החברה הנוכחית (מה שהיא לא הראתה לי שנתיים כשהייתי חברה של הבן שלה): "למה לא באת לבקר אותו?! הוא אהב אותך כמו הבת שלו..." ותאמינו לי, לא ידעתי מאיפה זה בא לי בכלל. מהזה התפדחתי! בקיצור, לא תמיד האקסיות אשמות במשהו. לפעמים כופים עלינו את המיתולוגיות הזו מבלי שנרצה בכלל. וסתם לידיעה, בינתיים הוא התחתן עם החברה ההיא ולפי מיטב הבנתי, החמות וכל המשפחה שלו עושה לה צרות מכאן ועד הוואי. איזה מזל יש לי...

אצל בעלי - האקסית המיתולוגית

היא גרושתו והיא מוקצה מחמת מיאוס אצלם במשפחה. אז משווים אותי, אבל רק לטובה.

אצלי, לשמחתי, אין למי להשוות../images/Emo6.gif

בעלי הכיר אותי בגיל 24 ועד אז היו לו כל מיני בחורות בתחלופה גבוהה מאוד.

nightroll

New member
נו, שוין. זה היתרון

לא היו לו אקסיות. הגיסות שלי שואלות אותי לפעמים: תגידי, למה בעצם? מה מצאת בו?

amitmom

New member
או..פגעת בדיוק בנקודה הרגישה שלי

ובנקודה הזו פתחתי פה כמו שבחיים שלי לא פתחתי והריב הגדול (עם החם-חמות-גיסה) החל. אני הייתי החברה הראשונה שלו אבל מסתבר שלפני הוא יצא עם כל מיני בנות. לי אישית לא הפריע הדבר היות וגם אני יצאתי עם בנים אחרים לפניו. הדבר שעורר את חמתי הוא שהגברות הנכבדות גיסתי וחמותי הזמינו את הבחורה האחרונה שאיתה הוא יצא לארוחת ערב בביתם וכמובן שכחו להזמין אותי. הן ניסו שבעלי ואותה בחורה יחזרו לצאת ביחד כמובן שבעלי היה תמים מכדי לשים לב אבל אני התפרצתי עליו והודעתי לו שאם הבחורה הזו נכנסת אליו הביתה שוב פעם הוא יכול לשכוח ממני. הן מעולם לא ניסו לעשות את זה שוב כי בעלי הבהיר להן חד-משמעית שזה לא מקובל עליו וגם כי אני שאגתי במלוא גרוני..עד שהמסר הובהר.

ריפלקטור../images/Emo15.gif

אני בשוק , אני בהלם, אני המומה !! וזה בלשון המעטה. נשבעת לך שאם זה קורה לי אני מעיפה את חמותי בבעיטה עצומה החוצה גם בבית חולים או איפה שלא יהיה ומראה לה מאיפה משתין ה

meravido

New member
למזלי (ולמזלה של חמותי) האקסית

של בעלי היא גרושתו. כך שאני דווקא זוכה רק למחמאות מחמותי ומגיסותי. לא יודעת אם זה מאהבת מרדכי או משנאת המן אבל מה זה חשוב אם אני מרוויחה מזה?

למעלה