שאלה לנשואות....

שמופית

New member
שאלה לנשואות....

מה עושים עם זר הכלה אחרי החופה

אתי@

New member
אני נתתי לאחותי, אבל בעיקרון

נהוג לתת למישהי קרובה שאוהבים שרוצים שתתחתן בקרוב. אני לא זרקתי אותו, כי זה לא מנהג יהודי, אבל זה גם נחמד...
אני ממליצה למי שמקבלת את הזר לתלות אותו הפוך - ככה הזר מתיבש אבל שומר על הצורה.

*שיר

New member
אני נתתי אותו לאחות של החתן

שהיא רווקה צעירה. כרגע היא לומדת בחו"ל, והיא באה לחתונה במיוחד וחזרה מיד. היא אמרה שהיא מאוד תשמח לקבל את הזר
ולקחת אותו איתה חזרה לניכר. אני מאוד שמחתי לתת לה אותו, כי ידעתי שעבורה זו מזכרת נהדרת מהחתונה.

shelycat

New member
לא יודעת....

לי היה זר כדורי כזה (כמו כדור רגל סגול) עם סרט סאטן אחרי החופה נתתי אותו לקרובות משפחה קטנות של בעלי(בנות 4-5) ומאז נעלמו עיקבותיו... המוצא הישר מתבקש....לספר לי מה קרה איתו?

סיגל2

New member
אני מסרתי את הזר לחברה טובה שהיא

עדיין רווקה ואני רוצה שהיא תתחתן כבר.

fila

New member
נתתי אותו

ישר אחרי החופה שמתי אותו ביד חלבת דודה שלי רווקה בת 30 שמאמינה שזה מביא מזל אני מקווה בשבילה כי הייתי רוצה את הזר המדהים שלי בתור מזכרת

J-סיקה

New member
הזר שלי שהיה כדור

עדיין תלוי מיובש אצל אחותי הקטנה למזכרת

הילית*

New member
זורקים אותו לחברה טובה שרוצים

שתתחתן כבר.... זה מה שאני עשיתי). למען האמת הר שלי היה נורא יפה וקצת הצטערתי שלא שמרתי אותו לעצמי, אבל אם זה יהיא לחברה שלי ברכה אז עדיף...

מזאלונה

New member
הכי כיף זה לשמור אותו

אני לא זרקתי את הזר, גם כי פשוט לא ידעתי איפה הוא (בזמן החופה נתתי אותו לאמא שלי ואחרי החופה לא ידעתי איפה הוא. רק כשראיתי את הווידיאו גיליתי שהוא היה בידיים של חבר של החתן). ייבשתי את הזר, ריססתי אותו בלק שקוף ותליתי מעל המראה בחדר השינה. עכשיו אני יכולה כל בוקר לראות אותו ולהזכר ביום החתונה....

kisses

New member
אני את שלי שמרתי../images/Emo39.gif

אצלי בבית לא ידעתי עד היום שזה גם איכשהוא מנהג לתת זר גם בחתונה יהודית זה נשמע נחמד אבל העדפתי לשמור את שלי אצלי

זר פרחים../images/Emo39.gif

כעקרון, זורקים את זר לקהל הבנות הלא נשואות כשאת עומדת אליהן עם הגב. (אבל זה כמובן, מנהג של נוצרים). אם זה לא מפריע לך, את יכולה לעשות את זה. אני נתתי את הזר למישהי שנורא רצתה להתחתן, ואיחלתי לה שהיא תתחתן בקרוב. שלא תחשבי שהיא כבר התחתנה, אבל היתה לה הרגשה טובה. בהצלחה ומזל טוב!!!

יעל_ב

New member
רעיון קצת שונה

באחת החתונות שהייתי, הכלה שהיא חברה טובה שלי, פירקה את הזר ונתנה לכל אחת מחברותיה הלא נשואות פרח ממנו.

למעלה