שאלה לנשים בלבד

ogawa

New member
שאלה לנשים בלבד

יש לי שאלה בנושא 'משיכה' לבן זוג, למה אני מתכוון : אם אני רואה מישהי (פנים אל פנים) אני יכול לדעת (ע"פ מראה חיצוני ושפת גוף) תוך שניות אם יש 'ניצוץ' או אין. אם יש 'ניצוץ' אז יש פוטנציאל לקשר (רק נקודת פתיחה, לא מעבר לזה) אך אם אין 'ניצוץ' אז ת'כלס לא משנה מה יהיה האופי של הבחורה אני אעדיף לא להיכנס לקשר, גם אם היא הבן אדם הכי מושלם בעולם שאני מדבר על ניצוץ אני מתכוון למשהו 'כימי/ביולוגי' כלומר אם יש איזושהי משיכה או התלהבות ראשונית זה אולי נשמע שטחי אבל ככה זה (100% מהגברים שאני מכיר...) נשים אומרות שחשוב להן יותר תכונות אופי של הגבר, לפני מראה חיצוני אני לא טוען שהן משקרות אך יש לי תחושה שזה קצת חארטה, כלומר נשים די דומות לגברים בקטע הזה, מה אתן אומרות ? נ.ב אני יודע שיש הרבה בחורות 'יפות' שהולכות עם גברים ש'לא נראים טוב' אך השאלה אם קשר כזה (ללא כימיה מינית בסיסית) באמת יחזיק מעמד לאורך זמן

Lil Kitty

New member
היופי בעייני המתבונן?

בתור אחת "יפה" שהייתה בקשר עם אחד ש"לא נראה טוב", אני יכולה בוודאות להגיד לך שהכל עניין של טעם. נכון, הבחור לא משך אותי בהתחלה, אך בכל זאת נתתי צ'אנס לקשר. וגיליתי שאני בהחלט נמשכת אליו, לפחות ברמה המינימלית. אך אני חייבת לומר, שאחרי חודש גיליתי שזה לא זה, וזרקתי אותו בישביל מישהו אחר, אליו נמשכתי בטירוף.

דנה551

New member
"אהבה אינה רואה בעיניים, אלא בנפש"

"אהבה אינה רואה בעיניים אלא בנפש" (ויליאם שיקספיר) לא לחינם קיימים המשפטים: אהבה ממבט ראשון ואהבה ממבט שני אהבה ממבט ראשון - אין כאן רגשות עמוקים ומידיים אלא "הידלקות" וכמובן שכאן הרושם הראשוני והמשיכה מהחיצוניות משפיעה על האנשים. אהבה ממבט שני - המבט השני הוא "עיכול" והפנמה של המבט הראשון, המבט הראשון הוא רגעי, השני מתמשך והולך ובמהלכו ובמהלכיו של אלה שאחריו אנו מכירים את היושב מולנו ואז נמשכים אליו בזכות הפנימיות שבו. תהיה החיצוניות יפה כל שניתן לתאר היא לא תוכל לכפר על התנהגות גסה ודברים כאלה.

מוותק

New member
הניצוץ הזה

זה משהו שאותו בחור ישדר לי... וזה יהיה הרבה מעבר למראה החיצוני, כמו שתארת, גם שפת גוף ואצלי זה גם מה שהעיניים משדרות... זה קודם כל. אם אין את זה זה באמת לא משנה מה האופי של אותו בחור כי אין את המשיכה. וכל מי שהייתי איתם עד היום לא ענו על התכונות של המראה של הבחור האידיאלי מבחינתי אבל ברגע הראשון שראיתי אותם הייתה כימיה ונמשכתי אליהם, אם זה לא היה זה פשוט לא היה ממשיך.ברור שעניין האופי זה השלב הבא ועל זה אני לא מוכנה להתפשר. (ד"א אף פעם עניין המראה לא היה נראה לי כפשרה כי באותו זמן שהייתי עם מישהו שכחתי מזה שיש לי איזשוהי הגדרה מדוייקת לגבר אידיאלי.... הוא הפך להיות הגבר האידיאלי, וגם היום רובם נשארו סוג נוסף של "גברים אידיאליים" מבחינתי) בקיצור - מה שתארת לא קשור לנראה טוב או לא.. קשור פשוט לכימיה בסיסית בין אנשים. אם אין אותה אז בכלל אין טעם להמשיך מכאן, ואם יש אז רק טוב יכול להיות.

ניסחת את זה כל כך יפה../images/Emo140.gif

מרשה לי להדפיס? יום אחד לא רחוק עוד יראה מישהו מעבר למראה אצלי (או מעבר לאופק....)

nataly9898

New member
חרטאה - צודק!

מהרגע הראשון אפשר להגיד כן או לא. אין כאן אולי!

n o n a m e 2 7

New member
היופי אכן תלוי בעיני המתבונן . . .

היופי הוא בהחלט בעיניי המתבונן ... ולכל הנשים "יפות הנפש" שסיפרו לך שלא משנה להן מראה חיצוני ..., אם תרשה לי להתבטא קצת בבוטות אזי ..שיילכו לספר סיפורים לסבתא ... הנסיבות היחידות שאני יכולה לחשוב שמצב כזה ייקרה , יהיה רק כאשר התפתחו לפני כן יחסי ידידות ועם הזמן חל שינוי ... אך בפגישות שדיברת עליהן , דעתי כדעתך ... אין כימיה , משיכה למראה , השאר לא יעניין ... אולי יגידו שטחיות, אולי יגידו בררנות , אך טבעו של האדם הוא להימשך לדברים יפים (כשהדגש הוא על "בעיני המתבונן" ) תציץ לבלוג שלי , יש שם רשומה "על קנקנים ומפגשים" שנוגעת בנקודה הזו ... אני

ס22ית

New member
תשובה קצת מסובכת..

לדעתי, אם אין הכרות מוקדמת אז החיצוניות היא המשפיעה..אף אחד או אחת לא יראה מישהי שלא מושכת אותו בכלל וייגש אליה כי בא לו להכיר את האופי, אין סיכוי. הוא יעדיף לגשת למישהי שמוצאת חן בעיניו. אם יש הכרות מוקדמת, ומכירים קודם את אופי האדם ללא קשר למראהו (או כי קודם מדברים ואח"כ נפגשים או כי קודם מתיידדים והופכים לחברים) ואז יכולים לגלות שהאופי מאוד מושך ואפילו שהיופי לא ממש נמצא שם נמשכים לאופי ומרגישים צורך להמשיך וכשמתחילה האהבה כבר לא רואים שום דבר כי האהבה מעוורת וגם אם היא הכי מכוערת הוא לא ישים לב כי הוא אוהב אותה בזכות מי ומה שהיא ובעיניו היא הכי יפה בעולם. או שאולי אני טועה

למעלה