שאלה לנשים בפורום

צלמוות

New member
שאלה לנשים בפורום

לדעתכן, מה עדיף להיות? גבר או אישה? כלומר,לו הייתה לכן הזכות לבחור את המין שלכן, במה הייתן בוחרות?

צלמוות היקר

זו שאלה כל-כך לא רלוונטית, הרי זה מה שקיבלת, אז בשביל מה לשבור את הראש? תחייה ותהנה

babylon_a1

New member
זה פשוט מאד

מי שגבר רוצה להיות גבר, אם הוא רוצה מאד להיות אישה - הוא טראסגנדר שזה אומר אישה שכלואה בגוף של גבר וכנ"ל להיפך

Sefy

New member
אני לא רוצה להיות משהו שאני לא

אם הייתי אישה, אז אני כבר לא הייתי אני. ואני מסתפק במה שאני בלי לשנות.

בעקרון טוב לי כאישה ... אבל אני

בטוחה שיש פלוסים רבים שאנחנו בתור נשים לא יודעות שיש לגברים. אי אפשר לתת תשובה חד משמעית כי מן הסתם בשביל לדעת ,צריכים לחוות את הנסיון של לחיות כגבר, מה שלא אפשרי כל כך (בד"כ).

AlteX

New member
לא יודע לגבי פלוסים אצל גברים...

אבל לכל אישה יש לפחות שני פלוסים - השמאלי והימני...
חבר שלי פעם התכתב עם מישהי מאתר הכרויות, שכתבה על עצמה שהיא "יפה+", כאשר הוא שאל אותה "מה זה + ?", היא ענתה שיש לה חזה גדול. הוא כמובן תיקן אותה... יש שני פלוסים - השמאלי והימני...
בכל מקרה, אני מעדיף להשאר גבר, עם כל הפלוסים והמינוסים.

zapww

New member
כן,אף פעם לא שמעת את הביטוי תהיא

אישה! , כי כולם רוצים להיות גבר , ואתה תהיא גבר!

בשימחה הייתי מתחלפת לגבר!

אשה זו עבודה כפולה בהכל. למרות שלא רע לי בתור אישה. אבל בכול זאת היה לי מאוד מתאים.

שאלה טפשית לגמרי.

איך גבר יכול לדעת מה זה להיות אשה? איך אשה יודעת מה זה להיות גבר? ממש לא לעניין. כגבר, גם אם היו שמים אותך 20 שנה באי בודד עם 100 נשים, לא היה לך קצה קצהו של מושג איך זה להיות אשה. ולהיפך.

ברור....שהייתי בוחרת באישה!!..:)...

כל יום..קורה משהו.. משהו שלא היה קורה..אם הייתי גבר.. ואני שמחה שאני אישה.. קודם כל לאישה יש המון פריבילגיות שאין לגבר.. אין מה לעשות..אבל ככה זה.. אם הייתי גבר..לא היו מוותרים לי על הכסף במונית או באוטובוס.. אם הייתי גבר..היה יותר קשה להתקבל בראיונות עבודה.. אם הייתי גבר..לא היה לי את הקסם של האישה.. אם הייתי גבר..לא הייתי חווה בעתיד את הדבר המדהים של לידה.. (רק כמה דוגמאות קטנות) מודה לאלוהים שעשני אישה...(:)...

ebony

New member
אני אוהבת להיות אישה.......

לא הייתי רוצה להיות גבר
אין סיבה מיוחדת אבל נראה לי שיותר כייף להיות אישה.... חוץ מזה אולי בגלגול הבא אני יוולד גבר לך תדע.... לטעום מכל העולמות

למעלה