שאלה לנשים, מה גברי...

מורררצי

New member
ביטחון עצמי

מושך תמיד!
גבר שבטוח בעצמו ומשדר את זה, הכי מושך לטעמי.
&nbsp

אני גבר ואימא שלי כל הזמן אומרת לי

שנשים אוהבות עדינות, ג'נטלמנים. נשים לא מוכנות לוותר על העדינות בגבר. אני נוטה להסכים אתה. כל הדיבורים על כך שנשים אוהבות קשוחים ורעים וגברים אוהבים ביצ'יות זה שטויות והתנשאות.
&nbsp
&nbsp

ELLA1992

New member
טוב אז ככה...

החלטיות, דעתנות, ביטחון עצמי , כאלה שיודעים לשים מדי פעם את האגו שלהם בצד, לא יהירים מדי, לא אדישים, כריזמה, יציבות ועקביות (שלא יהיה צבוע ודו פרצופי ויסתור את עצמו יותר מדי בכל דבר), פתיחות (לא מחבבת גברים סגורים ומכונסים בתוך עצמם), חכמה, קול סקסי, מבחינת מראה חיצוני- לא חייב להיות הכי יפיוף בעולם אבל גם שלא יהיה מכוער מדי, שלא יהיה רזה מדי ושלא יהיה גבוה מדי, זהו :)

Shamy

New member
שאלה נהדרת

כל אישה היא שונה

מבחינה גופנית אני בעיקר אוהבת את הגישה הגברית במערכת יחסים , אני צריכה שגבר יהיה ג'נטלמן , איש שיחה מרתק , איש חד ושנון לשון ומאידך שלא יהיה בושמן עם זקן ושפם עבותים וחשוב שיהיה עם פנים נאות (לי אישית אף סולד או אף רומאי ממיס אותי ועיניים יפות ועצמות לחיים או לסת מרשימה)

אם להסתכל על מודל גברי פיסי ושל אופי אני חושבת שהשחקנים כמו ג'ורג' 'קלוני ...או ראיין גוסלינג מבחינת הדמויות והאופי שהם נוטים לשחק בסדרות/סרטים שלהם זה מבחינתי מודל אידיאלי-בעולם אידיאלי!)

Surrealistical

New member
בשבילי זה...

כבוד לנשים, צניעות (כמה הכרתי שחשבו את עצמם יותר מידי), חוש הומור, נאמנות, רצינות ובטח עוד כמה ששכחתי.

שילת281

New member
אז ככה:

ספורטיבי, לא מפתח גוף אבל גוף חטוב.
רגיש- לא אחד שבוכה בסרטים אלה מישהו שיהיה שם אם תרד לי דמעה.
אמין.
בחור פשוט, אותנטי, מציג את עצמו כמו שהוא בלי מסיכות, אגו ופוזה.
יכול לנהל שיחות עומק.
בעל חוש הומור.
*אם אתה פוגש מישהו כזה תגיד לי

למעלה