שאלה לנשים פה...

אליסון

New member
שאלה לנשים פה...

אני צריכה לדעת שאני לא לבד בעניין הזה.. בנות שאתן עם הגבר שלכן והוא אומר עלכל כל מיני כוסיות למיניהן בטלויזיה או לא, שהן פצצות של הלייף וכאלה האם זה גורם לכן לקנא? האם זה טבעי זשאני מרגישה קנאה? זה נורא מעצבן אותי ואני לא מצליחה להשתחרר מההרגשה הזו אולי בגלל איך שהוא מתבטא? עם החבר הקודם לא הרגשתי ככה הנוכחי חופשי אומר דברים כאלו לידי וזה מפריע לי,למרות שהוא אומר שגם אני פצצה לא נורמאלית אבל עדיין. דיברנו על זה לפני כמה זמן שזה מפריע לי ושדווקא עם הקודם לא הייתה לי קנאה כזו כמו לו ואפילו אני החמאתי איתו על בנות אבל לפני כמה זמן העיניין חזר על עצמו כאילו לא אמרתי לו כלום וזה קצת פגע בי. כאילו לא התייחס למה שאמרתי לו פעם, מה עושים? האם זה נורמאלי? ולמה אני מרגישה ככה???? מאז שזה התחיל הביטחון העצמי שלי ירד ואני מרגישה לא יפה וטובה מספיק ,

ברוכה הבאה לך ../images/Emo142.gif

בואי נתעכב על הדקויות - מה הוא עצם השוני בין הנוכחי לאקס בנוגע למחמאות לנשים? כלומר, מה זאת אומרת 'איך שהוא מתבטא'?

אליסון

New member
היי../images/Emo13.gif

עםהקודם הרגשתי יותר כבוד מסויים אליי שאפילו אם הייתה מישהי שחשב שנראת טוב הוא היה עדין ומתבטא אחרת מהנוכחי או לא מתבאטא כלל ומשאיר זאת לעצמו אבל אני הרגשתי שאני תמיד במקום ראשון אבל עם הקודם הרגשתי יותר בטחון אולי בגלל שהיה יותר קנאי לגבי? אבל היה ממש ממש קנאי והנוכחי ממש כמעט ולא, הוא מגיב בקטע של:"פצצה של הלייף,איזו כוסית לא נורמאלית,סקסית בטירוף" וכל מיני כאלו שממש גורם לי להרגיש שכל הצומת לב הולכת ממני למקום אחר. מה את אומרת?

תראי, אני לא ממש הטיפוס שאכפת לו

מדברים כאלה, אתמול אפילו נתנו לי 'מחמאה' ואמרו שאני צריכה לעבור ניתוח לשינוי מין ולהיות ערס
. בכל אופן, איך את מרגישה כלפי עצמך? הבטחון העצמי שלך בא מבפנים או ממחמאות של אחרים? אני, דוגמא לא טובה אבל שיהיה, לא בדיוק ההגדרה ל'פצצה של הלייף' [כדברי בן זוגך] אבל אני מרגישה נהדר עם עצמי [יכולתי להרגיש נהדר + אבל זה לדיון אחר], וככה גם משדרצ למי שסביבי. אז נכון, תמיד יהיו יפות יותר ואם נגלוש לתחומים אחרות אז גם חכמות יותר, עשירות יותר, נערצות יותר, אבל בשבילי אני מספר אחת וככה אני גם משדרת לבן זוגי. אין לך מה להתעצבן או להרגיש חסרת בטחון ליד הבחורות האלה. תשומת הלב הולכת ממך למקום אחר לכמה דקות עד שזו שקיבלה את תשומת הלב יורדת מהמסך ואז כל תשומת הלב חוזרת אלייך לעיתים עם פלוסים נוקבים... בכל אופן, איך הוא מתייחס אלייך? מחמיא לך באותה הצורה שהוא מחמיא לבנות החסה?

למעלה