שאלה לנשים שבנינו

שי12346

Well-known member
היא נשכבת על הגב
נינוחה בפסוק ..
אני מנשק את החלק הפנימי של ירך
מגיע אל אברה הלוהט והרגיש למגע
ומענג אותך עם לשונו החמה בתאווה גדולה
את מתענגת ונהנת
אני מפסיק ובא לכיוונך ורוצה לנשק אותה
היא מסרבת 😳😳 זה מרתיע אותה 😳😳אחרי שירדתי לה😳😳😳 הייתי צריך לשטוף את הפה

מה דעתכן ????

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
היא נשכבת על הגב
נינוחה בפסוק ..
את מתענגת ונהנת

מה דעתכן ????
אינדבדואלי יקירי,לי זה מעולם לא הפריע כי אני אוהבת את הריח שלי ופתוחה בראש,סקס עם תשוקה מגיע עם כל הנוזלים רקאומרת😅🥰🥰🥰

שי12346

Well-known member
אינדבדואלי יקירי,לי זה מעולם לא הפריע כי אני אוהבת את הריח שלי ופתוחה בראש,סקס עם תשוקה מגיע עם כל הנוזלים רקאומרת😅🥰🥰🥰
מסכים בהחלט
זה מאוד אינדיבידואלי
לי אף פעם לא הפריע
יותר מזה 😂😂😂 אני ירדתי לא פעם ...😂😂אחרי שגמרתי 😂😂וגם זה לא הפריע לי 😂😂שבעצם אני טועם בנוסף את הנוזלים שלי 💦💦💦

Yakir4179

Well-known member
מסכים בהחלט
זה מאוד אינדיבידואלי
לי אף פעם לא הפריע
יותר מזה 😂😂😂 אני ירדתי לא פעם ...😂😂אחרי שגמרתי 😂😂וגם זה לא הפריע לי 😂😂שבעצם אני טועם בנוסף את הנוזלים שלי 💦💦💦
לא טעמתי את הזרע שלי,הסר דאגה יש לא מעט שחוששות שאולי פטריה מקן האהבה יגיע לקיבה,מצב אולי מבעס ,אבל אין ברירה קבל את זה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
לא טעמתי את הזרע שלי,הסר דאגה יש לא מעט שחוששות שאולי פטריה מקן האהבה יגיע לקיבה,מצב אולי מבעס ,אבל אין ברירה קבל את זה
איזה גבר יורד לאישה שהוא מכיר אותה ויש לה פטריה???????ואיזה אישה עם פטריה וריח לא טוב תסכים שהוא ירד לה,בחיית yakir. קן הקוקייה לא קן האהבה.

doriangray011

Well-known member
היא נשכבת על הגב
נינוחה בפסוק ..
את מתענגת ונהנת

מה דעתכן ????
ראשית אתה כותב בגוף ראשון ועובר לגוף שני. העתקת? 😅
הענין מוכר. אני למשל נמנעתי הרבה שנים מלנשק אותה אחרי שמצצה לי. ואם כן נשיקה יבשה מרפרפת. הסוויתי אבל זה היה ברור.
בכיוון ההפוך נדיר שהיתה בעיה אחרי ליקוק מסיבי היא לרוב שכבה חצי מעולפת והתמכרה לתחושות. כולל נשיקות.

שי12346

Well-known member
ראשית אתה כותב בגוף ראשון ועובר לגוף שני. העתקת? 😅
הענין מוכר. אני למשל נמנעתי הרבה שנים מלנשק אותה אחרי שמצצה לי. ואם כן נשיקה יבשה מרפרפת. הסוויתי אבל זה היה ברור.
בכיוון ההפוך נדיר שהיתה בעיה אחרי ליקוק מסיבי היא לרוב שכבה חצי מעולפת והתמכרה לתחושות. כולל נשיקות.
אני מתאר חוויה אישית

יעיש התימני

Well-known member
היא נשכבת על הגב
נינוחה בפסוק ..
את מתענגת ונהנת

מה דעתכן ????
אני מכיר את זה היטב מהעולם שלי. אם כי, אצל גברים נימולים החשש לפטריה או למחלה דלקתית-זיהומית אחרת פחות, בשל היעדר העורלה, עדיין ישנם שלא ימ33ו בחיים כי זה מגעיל אותם, וישנם שלא יתנשקו אחרי.
המצב "דרמטי יותר" כאשר את עסוק בעינוג פי הטבעת שלה או שלו. ישנם שיהנו מאוד, אבל לא יתנשקו, כי הם חוששים ממחלות, אצלם, בגוף שלהם. את אלה די מהר העברתי למוד "ללא מ3י3ה" עד שימ33ו לי.

למעלה