שאלה לנשים שכאן

top12345

New member
שאלה לנשים שכאן

שלום לכולם,
אני בן 24, עברתי לעיר חדשה בעקבות לימודים ואני פשוט מבואס מעצמי בקטע של להתחיל עם בנות.
הייתי ב-2 קשרים, אחד היה למשך חודשיים והשני גם כן פחות או יותר ולמרות שאני הצעתי ויזמתי, כל פעם זה ממש ממש קשה לי מחדש.
אני אתן דוגמה: הכרתי בלימודים מישהי לפני שבועיים שהייתה לנו שיחה מאוד זורמת באיזושהי יציאה. זאת אחת השיחות היחידות שזה ממש זרם לי עם בחורה בלי ששתיתי קצת או בלי שהתאמצתי כי הרגשתי שהייתה כימיה נהדרת שלא הייתה לי הרבה זמן...
היא איתי בשני קורסים אבל כל פעם היא מגיעה בין האחרונים ואין לי מקום לשבת לידה ולא יצא שדיברנו בשבועיים האחרונים.
הדרך היחידה שנראה לי שאני אצליח עם זה היא פשוט להציע לה לצאת(שאלתי אותה ביציאה ההיא והיא אמרה שאין לה חבר)
מה שמעצבן אותי במיוחד זה שאני רואה גברים ממש מכוערים או כאלה שמאוד נשיים(ואני לא משתחצן אבל אני נראה טוב) ויש להם חברה וזה משגע אותי שאני לא מצליח להתגבר על הפחד הזה.
הלכתי לטיפול והוא עזר לי חלקית בעניין.
לא כ"כ יצא לי להכיר עדיין חברים מהסביבה כי אני חדש שם בינתיים יש לי ידידות(בד"כ יותר קל להתיידד עם בנות וזה גם קצת באסה שאין חברים בנים לדבר איתם על זה כי נראה לי שזה היה יכול לעזור לי להשתחרר)
אחד המחסומים שיש לי הוא שעוד לא שכבתי עם מישהי ואני דואג לגבי מה היא תגיד אם היא תדע(ואני רוצה לספר על זה כי יצא מצב ששתי בחורות הזמינו אותי אליהן הביתה ובגלל הפחדים מסקס לא יצא כלום- ולא סיפרתי להן, אז אני אספר, נראה לי שזה עדיף אם השתיקה משתקת אותי)
נשים הייתי רוצה לשאול את דעתכן- זה כ"כ שאני בן 24 ועוד לא שכבתי עם מישהי? זה יכול להרחיק מישהי אם אני אבקש עזרה כשנגיע למצב אינטימי? מה אתן הייתן אומרות?

אותי זה היה רק מושך.

קודם כל, עצוב שבגיל 24 שזה גיל צעיר ולחלוטין לגיטימי שעדיין אין לך נסיון מיני, אתה מלא עכבות וחששות. לדעתי ברגע שתתאהב ותרצה מישהי באמת, אתה תראה שתוכל לספר לה אם תבחר והכל יסתדר. קשר עם המין השני לא מבוסס על המראה, זה אפילו חלק קטן. אתה בסביבה זרה וברור שקצת קשה בהתחלה, אבל לדעתי אם במקום להתחיל עם בנות פשוט תתמקד על יצירת קשרים באופן כללי יהיה לך קל יותר

רואה 6 6

New member
כמו עם כל דבר,מי שראוי לספר לה צריכה לרכוש את אמונך.

לא שצריך להעביר סדרה של מבחנים אבל זו צריכה ליהיות מישהי שכבר הוכיחה את עצמה בתחום החברות והאמון.
אין כמובן מה להתבייש בזה ובטח לא להציג מצג שוא.

ברור שצריך להגיד

ולא בדייט הראשון (כדי שהבחורה לא תחשוב שאתה רק מנסה להפטר מבתוליך על חשבונה) אלא אחרי שכבר יש מעט הכרות וקירבה רגשית.
אל תנסה לשחק אותה מישהו אחר- כי זה תמיד יוצא גרוע יותר מהאמת..
&nbsp
יש מספיק בחורות שזה נראה להם רומנטי ויש להן סבלנות ללמד אותך.
ולמי שאין- אין שום סיבה בעולם שתצא איתה!

ommerl

New member
שלום לך

לדעתי העובדה שלא שכבת עם מישהי זה רציונליזציה לפחד. זו הדרך שלך להסביר כרגע למה יש לך פחד כלשהו להגיע לאינטימיות עם אישה.
&nbsp
אני לא בטוח שאתה מודע לתמונה המלאה לגביך ואני לא מאה אחוז בטוח שזה אכן מקור הפחד.
&nbsp
אני מציע לעשות ניסוי. כשאתה מגיע שוב למצב שיכול להתפתח לאינטימיות ולמעשה כל מה שאתה צריך כדי להשתחרר זה לספר שעוד לא שכבת עם אף אחת- תספר.
&nbsp
אני בטוח, גם על פי התגובות פה וגם בכלל, שלא יקרה שום דבר רע אם היא תדע. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות זה שאני צודק ומקור הפחד הוא אחר. מצד שני- תחשוב איזה כיף יהיה לגלות שאני טועה.. אתה תספר, הפחד ישתחרר ואתה תזרום ויהיה כיף!
&nbsp
אני מקווה שאני טועה

למעלה