שאלה לנשים שעברו קיסרי

../images/Emo5.gif מעולם לא חשבתי על זה.

אני רק יודעת שאחרי הלידות לא העזתי להשתמש בטמפונים ולקח לי שנה וחצי להשתמש פעם אחת.

הדר לצ

New member
לא רואה סיבה למה לא

אני ניסיתי אבל זה עשה לי מיגרנה מטורפת ככה שלא ניסיתי שוב...

ornaok

New member
אני לא הייתי משתמשת, אבל אני עברתי

א הקיסרי שלי אחרי כמעט לידה וגינלית ופתיחה ועניינים, ודלקת בדרכי השתן ומה לא? אז אצלי האזור היה רגיש מאוד כמו אחרי לידה רגילה. אם זה קיסרי מוזמן אולי זה אחרת

yaelia

New member
לא שקלתי את זה אפילו

אבל אני לא חובבת טמפונים גדולה. אני לא רואה סיבה שלא אם נוח לה.

אמאאור

New member
רצוי שלא >>

בלי קשר לאיך ילדת, כלומר ואגינלי או קיסרי, עדיף לא להחדיר גוף זר לנרתיק במשך 6 שבועות לאחר הלידה (כלומר בתקופת משכב הלידה), כדי להימנע ככל האפשר מזיהומים וכדומה.

nubi

New member
רוצה לחזק

טמפונים עלולים לגרום למה שנקרא: תסמונת הלם הרעל. זו תסמונת שנגרמת מחיידקים ששוכנים בדר"כ על העור. אני לא בעד טמפונים בכלל (אני לא משתמשת מסיבות אחרות-כי הם מסרטנים)ובפרט לא אחרי לידה, כשכל האיזור שם חורבה ממילא.

nubi

New member
פעם בלינקה

הגדירה את האיזור סגור לרגל שיפוצים. זה נפלט לי כשהגניקולוג שאל אותי אם אנחנו מקיימים יחסי מין (זה היה חודשיים אחרי הלידה או משהו בסגנון). כשאמרתי לו שהאתר סגור לרגל שיפוצים-הוא התפרק!

אסור,בתהליך הניתוח,חלק ממה שעושים,

פותחים במכוון את צוור הרחם כדי לאפשר ללוכיה (הדימום שאחרי הלידה),להתנקז החוצה (במקרה שהקיסרי נעשה ללא דינמיקה של לידה),אז טמפונים יכולים להכנים זיהום לאזור.

עמית@

New member
לא, לא משנה איך ילדת, צוואר הרחם

נפתח בכל מקרה (פותחים אותו מלאכותית בניתוח, שיצאו שאריות הדם) וזה עלול לזהם.

פעמיים עברתי קיסרי

ומעולם לא חשבתי להשתמש בטמפונים, מה גם שנראה לי יותר הגיוני שכל כמויות הדם שבאות אחרי הלידה, ירדו וירדו וירדו ולא יספגו בתוך טמפון פנימי.

תודה רבה על כל התשובות

האחות עודכנה ושמחה ששאלה. אין לה כמעט דימום, והיא (כמו כל אחיותיה) שונאת ללכת עם חיתולים... בכל מקרה תודה על כל התשובות

למעלה