שאלה לנשים

שאלה לנשים

שאלה לנשים: האם וכמה פגם פיזי אצל הגבר(שמשפיע על חיי המין) מפריע לכן לרצות לקיים איתו יחסי מין, ואיך זה משפיע על הזוגיות??
לי יש בעיה כזו, והיא מפריעה לי "להתקדם" בשני התחומים. אני מרגיש שנשים לא יקבלו אותי כמו שאני, ובעקבות כך אני מתנהג בהתאם....
כל כך לא נעים לי לדבר על זה שאפילו פה אני הולך בסיבובים
אני כבר בן 30 ונשבר לי הזין

Reyn

New member
הוא כתב: נשבר לו הזין

Bs Bane

New member
רק לא לצד שמאל, הו אלוקים.

אתה יודע כמה זה נדיר איבר מין ישר?
אתה חושב שאיבר המין הנשי הוא ישר כסרגל?
לא חושב שלאף אחת יהיה אכפת.

זה לא פגם ואין לזה שום השפעה על חיי המין

לאחד הפרטנרים היותר טובים שלי היה איבר נוטה הצידה, ולא הייתה לזה שום השפעה. האיברים מתאימים את עצמם זה לזה.
במבנה בננה לא נתקלתי. אומרים שזה דווקא טוב עבור ההנאה של האשה, בגלל החיכוך עם נקודת הג'י. ההימור שלי היא שגם לזה אין יותר מדי השפעה.
בגדול, התפיסה הנפוצה של סקס אצל חסרי נסיון (וגם בעלי נסיון וחסרי מעוף) שמה דגש הרבה, הרבה, הרבה יותר מדי גדול על צורה ומימדים של איברי מין. בפועל זה נושא ממש שולי, והרבה יותר חשוב לפתח תקשורת מינית בין בני הזוג, בכדי ללמוד ביחד מה עושה להם טוב, איך ומתי.

סביר להניח שמה שאני אומרת כאן לא ישכנע אותך, כי אנחנו חיים תחת שטיפת מח מטומטמת מהמדיה והתרבות ומה לא. אולי התייעצות עם רופא תוכל לחזק את הוודאות שלך שמה שאתה תופס כפגם הוא בעצם לא כזה.
זה מובן שחוסר הנסיון מקשה עליך להתקדם, אבל חבל שתוסיף על זה בעיות שלא קיימות.

wolik

New member

אנשים יותר מדי מושפעים מפורנו ששם האיבר הגברי "מושלם".

מזכיר לי קצת את הדיון הישן על פרסומות בטלויזיה, על זה שכמעט תמיד בפרסומות בארץ המציגים הם צברים לבנים, ואין יצוג הולם לאוכלוסיות שלמות, למשל אין שם אנשים עם מבטא למרות האחוז הגדול שלהם באוכלוסיה.

למעלה