שאלה לנשים...

srami

New member
שאלה לנשים...

אולי זה שייך יותר לפורום בליינד-דייט, אבל פה מצאתי בית זמני - אז יש לי שאלה : היתה לי פגישה דרך אתר הכרויות גדול, פגישה מאד מאד מוצלחת שיש לה המשך נלהב... אבל התברר לי שהנתונים שנמסרו באתר אינם נכונים - האשה אינה גרושה אלא פרודה זמן ארוך (זה היא אמרה לי מיד) והיא קיצצה 5 שנים מגילה (אמנם נראית מאד צעירה. ופה היא עדיין לא טרחה לעדכן אותי, התברר לי בדרך אחרת). השאלה היא האם להתייחס ל"אי דיוקים", במיוחד אלא שלא עודכנו בפגישה, כחלק מהמשחק ולקבל זאת באורך רוח ובהבנה או אולי יש פה אי אמינות בסיסית וצריך לברוח. אני צריך נקודת מבט נשית - האם אתן יכולות להבין הצגה כזאת של הדברים ?

kisslali

New member
אההה

קשה לי לענות באופן חד משמעי. אם זה לא היה קשור לעולם ההכרויות ועוד יותר לאתר, הייתי אומרת מייד "תמשיך הלאה" כי מי שמשקר בקטן יעשה את זה גם בגדול. אבל - וזה אבל הגדול. עולם ההכרויות אכזרי במיוחד. כולנו ללא יוצא מן הכלל נתפסים בו לסטראוטיפים ולכן אם הייתה מספרת את כל האמת לא היית נותן לה צ'אנס בכלל, נכון? ואם אתה כן, אז רוב רובם של האחרים לא! במה שעשוי להזיק לך היא הודתה מייד (נניח שהיית מחפש כלה). אם מפריע לך שהיא מבוגרת ממה שאמרה, לגיטימי שתוותר בלי קשר . אם זה לא משנה מה שמפריע לך, בייחוד אם אתה אומר שזה הולך כל כך טוב, תן לזה צ'אנס. הסקרנות אוכלת אותי - איך גילית? רק הצלחה, ללי

skito

New member
למה צריך רק נקודת מבט נשית כדי..

הכמיהה שלה להשיג בן זוג בכתיבת נתונים לא נכונים, יכולים להתקבל בהבנה -אתה יודע! יש צורך כזה להרשים, זה לא בהכרח שהיא אינה אמינה - שקרים לבנים כאלו ואחרים - שאלת אותה מדוע? תשאל... הדרך לבדוק אמינות היא לאורך זמן בהצלחה

hrabba

New member
אתה יודע מה? נתקלת במשהוא שכתב את כ

כל המת בכרטיסים האלו??? לא יודעת אני סזמן האחרון מרגישה שהנטיה לעגל פינות שם חוגגת הקשר הולך טוב, היא הודתה באמת, תן לה את הצאנס

עוד פעם מסכימה עם ללי

וזה למרות שאני מתעבת שקרים...אבל כפי שאמרתי - לאחרונה למדתי שבמקרים מסוימים הפרינציפ יכול להתכופף בשל נסיבות מקלות. לא מכירה כל-כך את חוקי ההיכרות בארץ אבל ממה ששמעתי הם אכזריים. במבט קר, פתיחת כרטיס באתר היכרות יש בו משהו מן ה"פרסום" וכידוע עולם הפרסום מבוסס על משיכת עין ולאו דווקא על דיוק. חוסר דיוק יכול להיות חלק מחשש כי הרבה פעמים גברי ארץ-ישראל (כך שמעתי) מנפים נשים בגלל גיל ולא בגלל איכות. אז אולי היה לה ניסיון מר בעבר. ובאשר למעמד "פרודה" - לא יודעת מה זה זמן ארוך אבל אם באמת זמן ארוך לדעתך, בין פרודה לגרושה עומדת בסך הכל חתיכת נייר במשרד הפנים. בעיני, שקר בהקשר אינטרנטי זה הוא אם אשה עסיסית טוענת שהיא רזונת. אבל זה שקר לעצמה, לא לציבור... בקיצר, אם נחמד לך איתה, תן לזה הזדמנות. תלתל

srami

New member
בודאי שאתן לזה הזדמנות

לא כל כך מפריע לי צורת ה"פירסום" כמו זה שבפגישה כשכבר הדברים זרמו היא לא העזה לתקן את ענין הגיל. כנראה זה היה עץ מדי גבוה והיה קשה לרדת ממנו... אני תוהה כעת אם להתייחס לזה בפגישה הבאה או להניח בצד עד שיגיע לבד... האמת שזה נושא מעניין - עד כמה אפשר לעגל פינות ומתי השקר הלבן הופך להונאה ולביזבוז אנרגיה וזמן של המעורבים - אבל אולי זה לא הפורום הנכון...

לא כולם חזקים בחשבון.

כשמדובר באשה, גיל זה לפעמים פרט סודי ביותר. יש לי חברה שאפילו בעלה איבד את חשבון הגיל שלה. היא הפסיקה לספור כשהיתה בת 25. ככה היא ולמי איכפת בכלל? היא האשה הכי כייפית שאני מכירה. אולי היא כמו החברה שלי. אולי היא לא משקרת לך אלא מתקשה לחיות עם המספר הצומח. בינינו, גיל כרונולוגי זה סתם מספר. הרבה פעמים אין קשר בינו לבין ה"ראש" של הבנדם. אומרת לך כאשה - תניח את זה בצד. לא נראה לי קריטי לכבד את סודה. תלתל

למעלה