שאלה לנשים...

מיניביז

New member
שאלה לנשים...

הלכתי ברחוב עם חולצה שקיבלתי מתנה מהאקסית שלי. אנחנו כבר חודש לא ביחד וזו הפעם הראשונה שנתקלתי בה מאז הפרידה (שהסתיימה באקורדים צורמים). האם הייתי צריך לזרוק את החולצה עם הפרידה, או שמא אין פה שום אלמנט של אי נעימות ואני סתם חי בסרט???

niva99

New member
איחן חוקים פה

אם מרגיש לך בסדר ללכת עם החולצה-אז מה הבעיה?

LCA

New member
מצטרפת לשאלה

למה לזרוק? נוח לך עם החולצה? אתה אוהב את החולצה? אז תשאר עם החולצה, לא משנה מי נתן לך אותה...

קבל תשובה

אם החולצה מזכירה לך אותה , זרוק מיד לפח. אם לא מזכירה לך אותה תהנה ממנה וזהו. לא ידוע לי על מזל רע או עין רעה מלבישת מתנה מהאקסית.

s h i r k u s h

New member
למה לזרוק?

הולכים לפי ההרגשה האישית. אני אישית שמתי את התמונות, השרשרת והמכתבים של החבר לשעבר בקופסא מיוחדת וזהו... אבל זאת הבחירה שלי.

מיניביז

New member
תודה תודה תודה...

זה מה שחשבתי, רק רציתי חיזוק לדעתי... אגב, אתם אחלה פורום, אני אקפוץ לבקר...

Sefy

New member
אני חושב שזה תלוי בערך של זה בשבילך

אתה יכול למשל להסתכל על החולצה בתור משהו שניתן לך ממישהי שאתה מתעב ורק מזכיר לך את הדברים הרעים ואתה לא רוצה להזכר. אז תעיף את החולצה אם זה מה שזה עושה לך. אתה יכול לעומת זאת להסתכל על החולצה בתור משהו שניתן לך ממישהי שאהבת פעם וזה מזכיר לך את הזמנים הטובים שהיו לכם ביחד. אז ללבוש את החולצה נותן רק הרגשה טובה כי היא ניתנה בתקופה טובה של החיים, איך שזה יסתיים לא קשור. או שזו סתם חולצה שאתה יכול פשוט ללבוש והיא יפה ונוחה לך! אם אני אזרוק את כל הבגדים שהאקסית קנתה לי, לא ישארו לי כמעט בגדים היום! חוץ מזה למה לזרוק ? בגדים טובים ונוחים לי והם לא אשמים במה שהיא עשתה

ghatto

New member
אחת החולצות היותר מוצלחות שלי

הייתה של האקם של ידידה מהלימודים.... למה לזרוק - אתה יכול להעביר אלי.

seeyou

New member
האם לזרוק מתנה מהאקסית ?../images/Emo11.gif

זה תלוי בהרבה גורמים... 1-גיל-צעירים מגיבים אחרת מאשר הבוגרים 2-ערך המתנה-מה קורה כאשר מתגרשים,בני הזוג זורק הכול? 3-סיבה-לא היה לך משהו אחר ללבוש או בכוונה לבשת אותה על מנת להיזכר בחברה . יוסי

ס22ית

New member
למה לזרוק?

גם אני קבלתי שרשרת מהאקס שלי והמשכתי לענוד אותה אחרי שנפרדנו...

odeliaremos

New member
לא זורקים למה?../images/Emo23.gif

לא זורקים כמו שלא שוכחים. אם היית זורק אותה זה היה מפרש את התנהגותך כילדותית היה מה שהיה בינכם ונסתיים זו לא סיבה לזרוק חפצים,מתנות כי זה מראה על אי התגברות עליה, אני שומרת על מכתבים,מזכרות זה כיף לפעמים לפתוח ולהיזכר בלכ פרידה יש כאב,אכזבה אבל יופי שלבשת את החולצה והיא אפילו ראתה אותך זה מראה שאתה לא כועס ושהפרידה היא עוד שלב בחיים שלך. מאחלת לך את כל הטוב שבעולם שבקרוב תמצא אהבה חדשה.

למעלה