שאלה לסבא אריה ...

dori27

New member
שאלה לסבא אריה ...

מכיוון ששמתי לב שאתה כותב כאן הרבה ומגיב פעיל (בעל ידע נרחב) רציתי לדעת (אם זה בסדר מבחינתך?!) ,מהיכן הידע הנרחב ואם תוכל לשתף אותנו קצת ....??? אם זה אישי ולא תרצה לכתוב על עצמך אני מבין ... בתודה מראש , דורי

לדורי 27 שלום רב -אין פרובלמה .

שלום לך ידידי אני מתנצל כי אינני יודע איך לפנות בזכר או בנקבה . הידע שלי היא באופן בסיסי מהאינטרנט 99,9% בשפה הצרפתית ואמון קריא ספרים בנושא כי אנגלית לצערי בחיים לא הצלחתי לקלוט , לאומת הספרדית שכן למדתי יחד עם אישתי שהיא ילידת אורוגאי (URUGAY ) מי אני פשוט תכנס למאמרים ,יש מאמר שכתבתי פעם "איך נצלתי מהשואה " את / ה יכול לפנות לבני או לענת שיזרו לעלות המאמר. אני פנסיונר זה כבר 3שנים ,ממשיך לעבוד(חלקי) כמאבטח ,ניצול שואה מבלגיה ובעיקר כידי לישמור על שפיעותי אני מתאמן 2 בשבועה באומנות לחימה -FREE FHIGHT וגם עוזר מאמן "לאפרוחים" אני כותב גם פורום של ONE - אומנות לחמה והטופ תוכל ליראות קליפ קטן ב YOU TUB -תכתוב SABA ARIE עם הקימונו BLACK זה אני אני מקווה שסיפקתי את הסקרנות שלך אני מאחל לך את הטוב שבעולם אוס סבא אריה

אם משהוא יכל לעלות הקליפ

אשמח מאוד למרות שנכדי הבכיר לימד אותי עדיין לא נקלט הצלי יבוא יום שיהיה בסדר כול טוב לכולם סבא אריה

dori27

New member
כל הכבוד סבא אריה

תמשיך לכתוב לנו .... דרך אגב , ראיתי את הביצועים שלך - מרשים ביותר !!!

לא אומרים דרך הגב???

דורי 27 שלום היה לי מורה לעברית למתקדמים לפני הרבה זמן תמיד אם משהוא היה אומר "דרך הגב" תשובהתה "דרך הבטן " הנכון הוא הגב עכשו אם זה עם א או ה זה סיפור אחר סבא אריה

למעלה