שאלה לסוף שבוע...

אניהו

New member
שאלה לסוף שבוע...

ראשית שיהיה סוף שבוע שקט. הפעם אני לא אענה על השאלה וסיבותיי עימי. מהו הזיכרון הכי מתוק שלכם? זה יכול להיות משהו מהילדות או מהנעורים וזה יכול להיות משהו מתקופה לא כל כך רחוקה....כמו אצלי. שתפו. שיפכו את ליבכם. אחרי הכל כולנו פה למטרה הזו... שוב שולח לך איחולי החלמה. ולפרח לילה..מי ייתן ולא תדעי עוד צער.הלוואי. שלכם עידן...

הזיכרון הכי מתוק שלי זה...

שבמשך תשעה חודשים...היה לי את הילד הכי קרוב לשלמות... הוא היה שלי ורק שלי!! והזיכרון הכי מתוק...זה הוא... הנשיקות שלנו.. הצחוקים שלנו... החיבוקים הארוכים שלנו... החיים שלנו... ומה שנשאר מזה...זאת אני לבד והוא...בקבר(נהרג בפיגוע).

זיכרון מתוק ?

אין לי יותר מידי מתוקים כאלה... אבל הנה אחד... אני שוכבת במיטה ואתה לצדי מחבק אותי, ושנינו בוכים כמו שלא בכינו אף פעם. אני לא רוצה להפרד ממך יקירי, אני רוצה להשאר כך לעד. ואז אחרי כמה רגעים של שקט וקסם כאחד, אתה מלטף את שערי ומוחה לי דמעה ואומר "אני אוהב אותך"... תודה לך יקירי על זיכרון מדהים... רגע קטן של אושר. רגע פרטי שלי ושלך...

עידן, מוקדש לך ...

כשלא היה כבר מה לעשות, כשמתנו משעמום, המתקנו שם איזה סוד, שתי זרוקים מול כל היקום, לפעמים כל אחד ביקש, תני סיגריה-תתן לי אש, התמסטלנו מרגשות- זיכרון זה דבר וורוד... כשלא היה כבר את מי להאשים, לא אותך, לא את אף אחד, התיישבתי וכתבתי שיר, ורצחת לי אותו כששרת. התנשקנו, אני חושב, בחדרי כל המדרגות, הקיץ ההוא כישף, אותך, ואותי מאוד... תודה לאחד שכישף אותי, הקיץ הזה ...

טוב זה היה ממש ממש מזמן

אבל אני זוכרת שבתור ילדה בבית ספר יסודי כיתה ב´ או ג´ כשסבתא שלי הייתה יותר בריאה חזקה מעכשיו היינו בחופש נוסעיפ באוטובוס לחוף הים בראשון לציון (תקופה שעוד אהבתי לנסוע באוטובוסים) והיא תמיד היתה קונה לי ולאח שלי תותית בבקבוק מזכוכית והיתה מביאה לנו סנדוויצים ולפעמים היינו קונים ארטיק אני חושבת שזה הדבר הכי טוב כיפי ומתוק שאני זוכרת ולצערי זה היה ממש מזמן משהו כמו 20 שנה כמעט (פחות אבל כמעט) ולצערי לא נראה לי שזה יכול לחזור ומשהו כזה כיפי ומתוק יהיה שוב...

black ross

New member
זיכרון חמוץ \ מתוק

לעולם לא אשכח את שיכרון החושים מהחופש.......... החופש הזה שכל כך רציתי...... שכל כך ייחלתי לו...... יושבת על קצה המזח בדולפינריום ומביטה בים הופכת להיות חלק ממנו...... טובעת בין הגלים והרגשת החופש......... בשמים ירח של תחילת חודש זורח רק באור עמום והריח ....... או הריח המלוח של הים ....... היום שבו התחלתי לחיות...... היום שבו עזבתי הכל מאחורי ונלחמתי על הזכות לחיות......... "כשעצובים הולכים לים לכן הים מלוח......"

joecamel

New member
הכי מתוק

לסיים יום עבודה מתיש ולדעת שאת בבית מחכה לי !!!!!! אבל זה בגדר זיכרון ותו לא

ה מוזה

New member
זכרון מתוק כמו .... אשכול ענבים

שנקטף זה הרגע משיח הגפן .. חופש גדול ..קערה מ ל א ה בענבים שזה עכשיו קטפתי מהשיח שליד הבית.. דשא ירוק שעדיין לא כוסח..פורשת לי שמיכה שוקעת בתוך המשטח הירוק הזה .. ספר .."החמישיה הסודית ".. זכרון מתוק של ימי קיץ לוהט ..אני הענבים והחמישיה הסודית שם ..מתחת עץ התאנה ..שקועים בדשא ובעולמות של נאיביות ותום של ילדות ..זכרון מתוק בטעם ענבים .

tairon

New member
זכרון המילקי

בגיל 18 לערך אימא שלי באה עם הודעה חגיגית.. "אתה הולך להיות אבא לענין של כמה ימים אנחנו המקוריים יוצאים לחופשה" עכשיו שתבינו בבית היו 3 בנות שהקטנה היא בת 8 חודשים.. קיבלתי הוראות תפעול.. כל בוקר יש להכין את שוקו הבית... זה אומר לקחת מילקי 1.. חצי בקבוק של הקטנה למלא בחלב... הוראות ההכנה.. ------------- יש לפתוח מילקי 1 .. לאכול את הקצפת.. ממש עד שלא ישאר שום זכרון.. אז לקחת את השוקולד ולערבב עם חצי הבקבוק עם החלב לנער היטב... דקה למיקרוגל ו... מוכן להגשה... 5 ימים... 5 בקרים.. שאני עומד בשעה לא שעה 5-6 בבוקר במרכז המטבח ואוכל קצפת... כי הילדה צריכה את השוקו המיוחד שלה.. .. זה הזכרון המתוק שלי שאחרי 5 ימים נעשה מרררררר..

למעלה