שאלה לסופ"ש.

Paranoid Eyes

New member
שאלה לסופ"ש.../images/Emo124.gif

לא יודעת כמה מכם מכירים את השיר של דולי פרטון" jolene". אבל, לאחרונה יצא לי לשמוע אותו די הרבה.. ותאכלס אי אפשר להתעלם מהמילים שלו, לכאורה.. די פשוט.. משולש אהבים.. זוג שבינו נמצאת בחורה.. הגבר דלוק עליה , בעוד שחברה שלו מתחננת שהיא תעלם מחייהם. אילו הייתם יודעים שבן הזוג שלכם פיתח רגשות, או סתם הדלקות על מישהי/מישהו אחר שאתם מכירים, הייתם ככה נאבקים? או שמא מוותרים..? וכשאני מתכוונת להאבק אני מדברת על מצב של כבר השפלה.. לא יודעת זה מה שהרגשתי מהשיר.. שהיא משפילה את עצמה.. ממש מתחננת. זה לא היה מדליק אצלכם נורה אדומה?, לא הייתם מוותרים?

בהחלט נורה אדומה.

לא הייתי `נלחמת`.. אני מאמינה שמדברים על הדברים.. הם נפתרים. ואם בנזוגי החליט שהחברה שלי יותר ``עושה לו את זה``.. אז שיהנו. אני חושבת שאהבה, זה לגרום לאדם שאתה כ``כ אוהב, רק טוב. אם זה איתך או בלעדיך. נכון, לפעמים קשה.. אבל זו אהבה.

נועם m

New member
פתטי.

למה שאני ארצה להמשיך עם מישהו שרוצה מישהי אחרת? איזה הגיון יש בזה? נראה לי שבסיטואציה כזו לשנינו יהיה יותר טוב אם נפרד. זה לא הוגן כלפי אף אחד מהצדדים.

Paranoid Eyes

New member
לא תנסי להלחם?

אהבת חייך... מיד תוותרי? אני מסכימה איתך, אבל לו זה היה קורה לך.. היית נפרדת מהבחור מיד?

נועם m

New member
אהבת חיי?

אהבה לא הדיית היא אהבת חיי? אם הוא לא מרגיש אותו הדבר, מה זה שווה בכלל?

נועם m

New member
אם את באמת אוהבת אותו...

את תעשי מה שיגרום לו להיות מאושר. אם הוא יהיה מאושר יותר עם מישהי אחרת, למה לעמוד בדרך? זה עצוב וכואב אבל אין מה לעשות. ואני לא חושבת שאני אוכל להיות מאושרת איתו, בידיעה שהוא רוצה מישהי אחרת.

L y c a n

New member
תלוי בנסיבות.

אם אני מרגיש שעדיין יש מצב ולא הכל אבוד, אז אלחם עבור שנינו.. ברגע שאבין שהאושר שלה נמצא איתו, ארים דגל, הרי מה יכול להיות נעים יותר מלראות את הבן אדם שאתה אוהב, מאושר
(נאיבי מדי?)

ChilD SouL

New member
אהמ...

אני אתלונן על הבחורה במשטרה, אוציא צו הרחקה ואכניס אותה לכלא במידה ותתקרב אל שנינו.
אבל בגדול
לא יודעת אם ארד על ברכיי בשביל שהוא יהיה איתי, אבל אלחם ואם אראה שהוא מעדיף להשאר איתה - שיבושם להם ואני מקווה שיהיה להם חרא ביחד.

לא נלחמת....

"יש עוד אלף כמוהו" כנראה הוא גם לא שווה את זה שאני ישפיל את עצמי ואלחם אם הוא הגיע למצב כזה. צריך לשמור על הכבוד שלנו בכל זאת...

sniper 7

New member
לא נראה לי שהקשבתם למילים של השיר..

כי הן ממש קורעות... המצב קצת שונה ממה שאתם מתארים.... הבחורה אומרת שם בפירוש "(ג'ולין) לך יהו עוד עשרות גברים, אבל בשבילי אין אף אחד אחר, אני מתחננת בפנייך, ג'ולין, אל תקחי לי אותו רק בגלל שאת יכולה...." "אני רוצה רק לדבר איתך, האושר שלי תלוי בך" היא אומרת בפירוש שאף אחד אחר לא יסתכל עליה חוץ מהבחור ההוא, כנראה שהיא לא בדיוק בת עשרים ולא ממש דוגמנית...

מיטללל

New member
באהבה אמיתית

הייתי "נלחמת" נגד הרבה דברים (מרחק, סביבה עויינת וכדומה) אבל לא *נגד* הבן זוג שלי, לא אם הוא "דלוק" על מישהי אחרת. על אהבה לא מתחננים. (היית רוצה להיות עם מישהו שאיתך מרחמים? מתוך "לא נעים? שלא ממש אוהב ורוצה אותך?) לא יודעת אם הייתי שמחה ומפרגנת לו בלב שלם (קל להגיד "שאוהבים מישהו רוצים שרק יהיה לו טוב", בגדול זה נכון, אבל לעיתים זה מורכב ובלתי אפשרי) אבל לא הייתי רוצה להיות איתו.

מה זה כבר להתחנן

אם לא למישו שאנחנו אוהבים. שיר מדהים. זה נורא שהאושר שלך תלוי במישו אחר.

למעלה