שאלה לסטודנטיות בלבד...

MADMUAZEL

New member
שאלה לסטודנטיות בלבד...

יצא לכן להכיר מישהו מהאוניברסיטה? אני מדברת על גברים אייכותיים, נאמנים ורציניים ומהמנטליות שלי (לא נשואים/ערבים/דתיים, בגילאי 30-35.... שאדע מראש אם לפתח ציפיות או לא...

MADMUAZEL

New member
התכוונתי

כן בגילאי 30-35... שאדע אם יש סיכוי למצוא את "האחד" באוניברסיטה... תודה מראש!

TheBigBrother

New member
ה-30-35 די מצמצם את האפשרויות

אבל אני חושב שאפשר למצוא גם בגילאים האלה.

pureK

New member
../images/Emo2.gif

הזכרת לי כתבה שקראתי על אנשים שהולכים ללמוד כדי להכיר מישהו/י!! אוי...

MADMUAZEL

New member
לא לא לא לא לא, ממש לא

אני ממש לא הולכת ללמוד כדי להכיר מישהו אני הולכת ללמוד כדי לעשות לעצמי קריירה אבל אם אכיר מישהו בדרך, למה לא? - לא טוב היות האישה לבדה
ואני לבד כבר המון זמן.

pureK

New member
בהצלחה א/עם כך

צודקת, עדיף 2 ציפורים על עץ שלומדות יחד מאשר אחת... האמת, את החבר הנוכחי הכרתי בלימודים (מכינה ששנינו נכשלנו בה לבסוף)

בהחלט...

לא חסרים בחורים מקסימים, פשוט בגילי אני לא מסתכלת על 30+, אני עוד לא בת 20. בשבילך יש את הידיד החמוד שלי, בן 32.

כבשה200

New member
אני הכרתי באוניברסיטה את בן זוגי, ויש עוד

הרבה שמכירים באוניברסיטה. ברור שלא באים כדי להכיר, אבל זה כור היתוך די רחב וזו הזדמנות נפלאה להכיר אנשים מתאימים

RUTVJACUI1

New member
בדיוק רציתי להציע את עצמי,,אבל,,,,,,,,,

אבל ,,,,אני דתי הפסד שלך,,,,,,,,,,,,,,,,, בהצלחה

stkachov

New member
אתה עוד במצב טוב

תחשוב מה אם מישהו הוא ערבי דתי וגם נשוי?
ולעצם העניין... אני שמעתי סיפורים על בחורות מכל מיני חוגים באוניברסיטה שבאות "ללמוד" קורסים בכלכלה כדי למצוא ככה חתן עשיר

MADMUAZEL

New member
גם אני שמעתי על בחורות כאלה

הייתה לי חברה שהלכה ללמוד משפטים במכללה והסיבה הייתה כי ההורים שלה רצו שתלמד זאת וכי היא רצתה למצוא בעל עורך-דין...(כזכור לי היא רצתה בהתחלה ללמוד משהו אחר בכלל, וגם באיזשהו שלב היא אמרה לי שלאחר שתוציא את התואר היא לא רוצה לעבוד ממש במקצוע...)

MADMUAZEL

New member
שכחתי לציין למען הרקורד

שאין לי כלום נגד דתיים, ערבים ונשואים היו לי חברות דתיות וערביות ונשואות ממש ממש טובות במכללה פשוט כשזה מגיע לגברים - אני לא דתייה ולא ערבייה ולא נשואה, ולכן מחפשת מישהו כמוני בעניינים אלו... RUTVJACHI1 - אני בטוחה שאתה בחור אייכותי ושיש לך הרבה מה להציע לבחורה ושיהיה גם לך בהצלחה במציאת האחת...

hilapi

New member
מן הסתם

אנשים מכירים אנשים אחרים,נוצרים כל מיני קשרים כמו בכל מסגרת( עבודה,צבא,בית ספר וכו' )... לפתח ציפיות? נשמע לי מעט הזוי,בכלל מומלץ לא לפתח יותר מדי ציפיות בחיים

ofir50

New member
למה רק לנשים?

לא טוב היות האדם לבדו ולמיטב ידיעתי גברים הינם עדיין אדם

עינב 26

New member
בחורים באוניברסיטה

זה בהחלט מקום מוצלח למצוא בחורים חמודים ואיכותיים... בהצלחה :)

למעלה