שאלה לסטודנטים ביננו..

Raytlin

New member
שאלה לסטודנטים ביננו..

במה אתם עובדים בזמן הלימודים??? אני בתהליכים של התפטרות מעבודתי הנוכחית (שירות לקוחות טלפוני...מיותר לציין שזאת עבודה גועלית,שלא שווה את המאמץ). אני כרגע משלים בגרויות..כל יום משעה 17:30 עד 20:00 בערב...איזה עבודה אני יכול לעשות,חוץ משירות לקוחות מעצבן??? תודה.

Easy_Rider

New member
לא עבודה כ"כ מטומטמת !

מעצבנת, מעיקה, קשה, מתישה, כל מה שאתה רוצה, אבל עדיין - העבודות האלה מאפשרות לך גם גמישות בשעות וגם לכלכל את עצמך בכבוד. אני לא מצליח למצוא שום עבודה (למעט שמירה
) שמאפשרת לך גם ללמוד 3-4 ימים בשבוע וגם לעבוד, ועוד להביא משכורת מכובדת (כן, אפילו 5000 ש"ח נטו) הביתה כל חודש. לי אישית, בזמנו, זה התאים בול.

Raytlin

New member
במה...

אתה עובד כיום??? לומד?? השירות לקוחות הזה הוא בעייתי,לי דווקא הוא לא מאפשר גמישות בשעות. בגלל זה אני עוזב ממש בקרוב... לשמירה..מקווה ששם אני יהיה יכול לעבוד רק בבוקר.

pixiER

New member
שירות לקוחות

הוא ממש לא עבודה גועלית, והיא בד"כ הרבה יותר נוחה מטלמרקטינג, או שיווק מדלת לדלת... אם יש לך איזשהם כישורים, (כמו הכשרה מסוימת מהצבא למשל) נסה אותם, אם לא, האופציות לא רבות...

pixiER

New member
כן...

אתה יודע משהו
אף אחד לא נולד מהנדס... ונכון שזו לא העבודה הכי כייפית בעולם, אבל עם כזו גישה, אף פעם לא תהיה מרוצה... קח את זה ממש באיזי, אל תתן לאנשים להשפיע עליך יותר מידי, זה בסך הכל העבודה שלך כרגע

wr האחד

New member
שירות לקוחות אכן עבודה מגעילה

לשרת ולהענות לגחמותיו ומצב רוחו של הלקוח הישראלי המעצבן ,

למעלה