שאלה לסיגליות

שאלה לסיגליות

לאחר תדהמתי הרבה מעבודותיך המקסימות ומלאת השראה... אפשר אולי גם לקבל שירטוט או לפחות מידות של המתקן לנייר טואלט בבקשה
לא זה ששמים נייר לשימוש אלא השני שמאפסנים בו בשירותים כמה גלילים. אשמח מאוד. תודה . סאני.

Lורליי

New member
הנה

לינק להודעה עם השרטוט. יש כאן גם את המתקן עם מקום לשלשה גלילים. למקרה שהוא לא יעבוד... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sponsor/Viewmsg.asp?id=505&msgid=6750744

תודה. מאוד ברור. אבל...

בכל זאת שאלות: ראיתי שאצלך הצדדים הם דווקא שתי פלטות שוות ועבות ולא סרגלים מעץ, או שזה רק ניראה כך בתמונה? האם יש לך מושג האם יש את המידות הללו כבר מוכנות בהום סנטר או שצריך ללכת במיוחד לנגר או שבכלל אני צריכה לחתוך לבדי בבית? אין לי ג´יקסו אלא רק מסור ואני לא בטוחה שזה יהיה אפשרי..... פשוט לא נראה לי שבעלי בקטא ושהוא יעזור לי בכלל.... אני לבד כאן בעסק! מצטערת אם השאלות אינפנטליות אבל אני רוצה לחסוך לעצמי ריצות מיותרות אם אפשר וללמוד מניסיונך הרב והמופלא. תודה באמת!!! סאני.

sigaliot

New member
תשובות...

הצדדים של המתקן לשלושת הגלילים בנוים מרצועות עץ כמו בשרטוט , אלה פסים מוכנים שאפשר למצוא בכל חנות "עשה זאת בעצמך , נתתי מידות מדויקות. הצילום נעשה מול המתקן ולכן את רואה את הרוחב של שתי הרצועות כשתי פלטות עבות. תסתכלי שוב בסקיצה בתלת מימד שעשיתי ותנסי להבין... לגבי המסור...אני עבדתי עם ג´יגסו , פשוט יותר מהיר ויותר מדויק , את יכולה לחתוך במסור אבל עליך להיות מאוד מדויקת , לאחר מכן ככל הנראה תהיה לך עבודת שיוף רבה.

Lורליי

New member
גם לי יש כמה שאלות...

איך נעשה החיבור? ברגים מסמרים? הצילו (אני בורה בכל זה..) והתליה? מתלה? קדיחה בעץ? מה זה ג´יגסו?

sigaliot

New member
ווא ווא ווי ווא....

אז ככה: החיבור נעשה בעזרת מסמרים ללא ראש (הם מאוד דקים) תליתי ע"י הדבקה סיליקונית לקיר , כמובן שיש אפשרויות אחרות של חיבור וו (כמו של מדפים). ג´יגסו זה מסור ידני חשמלי.

Lורליי

New member
תודה רבה, :) מחר קניות...

אני מקווה שבקרוב יהיה לי מה להראות :)

למעלה