שאלה לסי

gidi ahronovich

New member
שאלה לסי

היי סי בערך שנה לפני עובדים בכביש הוצאת אם ליליה שיר בשם הכתובת על הקיר משם הגיעה ההשראה לגרפיטי תל אביב?

ט י נ ה

New member
הי גידי שנה טובה מותק

הי חמוש שלי מה קורה ? אז ככה ,את השיר עם לידיה עשיתי עם עובד אפרת אקס להלקת הקליקי וחברת מאוד טוב שלי שגם כיכב בלהקה מקומית בתוקפת הגיטרות שלה. לא היה כל קשר בין הכתובת על הקיר לבין גראפיטי. גראפיטי היה נושא חברתי וויזואלי מוסיקלי שהתחבר לי לאט לאט עד שהתפרץ בצורת שיר. וחוץ מזה הלילה אני אורחת של יוסי פרץ בבארבי למסור את אהבתך ? נשיקות סי

gidi ahronovich

New member
בהחלט

היי תודה על ההודעה ותתשובה מה שאותי מעניין זה כשגראפיטי יצא בדצמבר 89 על די גי אני חיכיתי שבקייץ ההיה לזה איזה מיקס מגניב של איזה די גי אבל זה לא קרה א ולי היום יש מקום להקליט את השיר אם מילים חדשות או שיר בסיגנון כי הראף בישראלי בדצמבר 89 לא ממש היה חזק לפני גכאפיטי אני חושב ששיר דומה לפחות סגנונית היה השם תמיד של ניצני כן אני מכיר טוב את עבודתו של עובד ואת הקליק אני מאוד אוהב את שני האלבומים של הקליק ביחוד את ההפקה של אילן וירצברג אני חוש שהוא הוסיף להפקה ההיא המון לצארי שלהכה מקומית היתה בטקופת הגיטרות שלה אני היתי בגיל שבו יונקים חלב או משהוא דומה לזה האם יש הקלטות איפה שהוא מהטקופה ההיא אפילו הקלטהות באיכות של טלפון מת ?

למעלה