שאלה לסכרתיות

אורניקי

New member
שאלה לסכרתיות

האם במהלך השעות של בדיקת ה100 גרם היו תחושות מיוחדות כמו רעד וכו'. אני עשיתי היום את הבדיקה (תוצאות רק מחר אחה"צ) ומנסה לנחש לפי מה שהרגשתי במהלך השעות האלה. כי הכל אצלי היה יציב, לא היה שום דבר חריג, לעומת זאת אחותי סיפרה לי על רעידות, חולשה וכדומה. אז אולי זה אומר שהכל בסדר...?

Rainbow26

New member
אני סוכרתית (סכרת הריון) ../images/Emo137.gif

ולא הרגשתי שום דבר מיוחד בזמן ההעמסה- אבל הבנתי שיש בנות שמרגישות לא טוב. ולמרות שאני הרגשתי מצויין יצא שיש לי סכרת הריון, אך למזלי הסכרת שלי לא גרועה במיוחד ולכן אני לא נזקקת לאינסולין אלא רק לאיזון תזונתי ע"י דיאטנית. שיהיה לך בהצלחה! קשת.

אני מתוקה (מדי)

הרגשתי רעד חולשה בחילות וסחרחורת אחרי שעה, בזמן הבדיקה. אולי קשור ואולי לא, אבל הייתי בחרדות כל ההריון ועדיין, לכן את חלק מההרגשה הרעה אני מייחסת ללחץ. בנוסף באותו שבוע התחילו לי צירים מוקדמים ומאז אני בשמירה, וזה גם אולי קשור ואולי לא. אני מאוזנת ע"י דיאטה דלת סוכר.

ושכחתי לאחל

בהצלחה בתוצאות

אש68

New member
גם אצלי התגלתה סכרת הריונית

הרגשתי טוב בכל הבדיקה ,אבל אני לא חושבת שזה אומר משהו.היה לי ערך אחד גבולי והוחלט לשייך אותי לקטגוריה של סכרת הריונית בשל ריבוי מי שפיר. הערכים אצלי כל הזמן תקינים ע"פ הבדיקות שאני עושה בבית- שומרת על תזונה בלבד.

אמאאור

New member
אורנה, התחושות במהלך שעות ההעמסה

מאוד אינדוידואליות, יש סכרתיות שמרגישות רע (סחרחורת, בחילה, התעלפות, הקאה), יש סכרתיות שמרגישות מצוין וכו'. רק הזמן יגיד, אבל אני חושבת שהתשובות מגיעות די מהר. רוב הסיכויים שאין לך שום סכרת הריון, אם אני זוכרת נכון היית בחריגה קלה יחסית (איזור 160 ומטה?). מקסימום קצת שינוי תזונתי ושמירה על דיאטה נטולת סוכר. ובמקרה הכי גרוע, אולי טיפ-טיפה תרופות, אבל זה באמת קיצוני יחסית.

אורניקי

New member
תודה על העידוד.

אם אצטרך דיאטה לא נורא, רק שלא אכנס להגדרות של סיכונים וכאלה. מקווה שהתוצאות יהיו אכן גבוליות עד בסדר. ס"ה תמיד היו לי תינוקות גדולים, ותמיד ההעמסה (100) היתה תקינה. (איך אני אומרת דיאטה לא נורא, בדיוק עכשיו שותה לימונדה אחרי ששמתי לב שאני מזה צמאה... ואני ש-ו-נ-א-ת משקאות דייאט!!!)

אמאאור

New member
אל תחשבי לטווח כל כך רחוק

לא כל הסוכרתיות בכלל מגיעות למעקבי גדילה, במיוחד לא אם הסכרת מאוזנת על ידי דיאטה מתאימה. חבל על האנרגיות, חכי בסבלנות יום-יומיים לתשובות, סביר להניח שזה כלום. תשתי תה קר אולי? תה עם תפוזים טריים וקצת דבש? אל תתחילי בתפריט נטול סוכר לפני שיש תשובות, חבל.

אסט

New member
../images/Emo13.gifאני הרגשתי ממש בסדר

ונמצא שאני סוכרתית גבולית ועכשיו אני בדיאטה דלת פחמימות (שקצת משגעת אותי). הרופא שלי אמר ש 85% מאלו שנשלחות לבדיקת העמסה נמצאות כלא סוכרתיות ז"א שיש לך סיכוי מצויין שתהיה בסדר.

למעלה