שאלה לעדי כספי...

zeev2007

New member
שאלה לעדי כספי...

למה תקנון העמותה לא מפורסם באתר יתומי צה"ל??? הרי כשרוצים להצטרף לעמותה מאשרים "להתחייב לקיים את חוקי התקנון וכו'..." אז איך אפשר לאשר ולחתום על משהו שלא יודעים מהו? תקן אותי אם אני טועה אבל לא ראיתי פרסום של התקנון בשום מקום?! ובקיצור: לדעתי צריך לפרסם אותו באתר.

התקנון אינו מפורסם באתר כי הוא עובר שינוי

והשינוי כפוף לאישור רשם העמותות ושר ומשרד המשפטים - תהליך ארוך ומייגע
יחד עם זאת מפורסמות באתר מטרותיה העיקריות של העמותה: מתוך מטרות העמותה, בתקנון: ."עמותה שתהווה כתובת ליתומי צה"ל בישראל, תסייע בהגדרת מעמדם הייחודי, בהשוואת תנאיהם של היתומים ללא הגבלת גיל, תסייע במתן פתרונות לבעיות היתומים"... למעשה, כל השאר לקוח מתוך התקנון הרגיל והמוצע בחוק העמותות, כמתחייב בחוק. ברם, אם זה מה שמונע בידך להצטרף תוכל לעיין בתקנון הישן אצל רואה החשבון ו/או עורך דין העמותה. לפרטים נוספים אנא צור קשר איתי בטל: 0522515500 נ.ב. אתה רשום בעמותה, מקבל דואר מאיתנו?

zeev2007

New member
לא אני עדיין לא רשום בעמותה...

מהסיבה הזו ואני גם לא מקבל דואר... איך עוברים את תהליך ההרשמה? אפשר רק דרך האתר?

קודם כל יש טלפון ומייל לעמותה

למיטב זכרוני הטופס באתר שולח מייל חוץ מזה העמותה הפיצה בהרבה אירועים גלויות שאפשר להירשם בעזרתן, לי יש בבית גלויות ישנות אם מישהו רוצה

zeev2007

New member
נרשמתי באתר...

האמת שכבר הרבה זמן רציתי לעשות את זה. פשוט לא יצא. איך אני יודע אם הרישום שלי התקבל?

למעלה