שאלה לעדי לגבי אישור יציאה וכניסה

הילרי1

New member
שאלה לעדי לגבי אישור יציאה וכניסה

היי עדי, אני נשואה לאזרח אמריקאי ובאוגוסט 6 הגשנו את כל הטפסים בשבילי לקבלת גרין קארד כולל בקשה לאישור יציאה וכניסה או כמו שנקרא כאן ADVANCED PARROL בכל מקרה אנחנו חייבים להגיע לארץ באוקטובר 3 כבר יש לנו כרטיסי טיסה כי אני בהריון וחייבת לעשות בדיקה חשובה שם כמה זמן מנסיונך זה לוקח לקבל את האישור הזה והאם יש משהו כדי לזרז את העניין? עוד דבר.... האם אוכל לקבל את האישור הזה בזמן שאהיה בארץ או שזה יסבך את כל תהליך הגרין קראד שלי? תודה לתשובתך,

אם עוד לא קיבלת Advanced Parole

אסור לך לצאת, ויש סיכוי לא רע שלא תוכלי להכנס חזרה. למיטב ידיעתי אי אפשר לקבל את זה בארץ אבל אולי אני טועה. לגבי בדיקות בהריון, אין שום דבר בארץ שאין כאן, רק צריך למצוא את הרופא הנכון. אם תרצי להגיד איפה את נמצאת ואיזו בדיקה אולי נוכל להמליץ לך. לא הייתי ממליצה לך לצאת לפני שקיבלת את המסמכים. זה יכול לקחת כמה חודשים טובים.

doronf65

New member
מנהל
שאלה לעדי

עדי, האם התקופה בה אסור לצאת מארה"ב היא עד קבלת הגרין קארד בלבד? כלומר, אם אני מגיע עם ויזת הגירה שסודרה בת"א, האם תחול עלי תקופת הסגר בכלל? או אולי רק עד קבלת הגרין קארד (שהבנתי שלוקחת כחודשיים?) דורון

amits6

New member
תשובה לדורון

בקשר לנישואין התשובה חד משמעית עד הגרין קארד בקשר לויזת עבודה ניתן לעזוב בדר"כ השאלה אם ויזת העבודה כללה טופס I-485 שלא ניתן לעזוב את ארה"ב לאחר מילוי טופס זה (זהו טופס AOS עד הגרין קארד) מקווה שעניתי על השאלה

doronf65

New member
מנהל
כלומר, ייתכן מצב של פרק זמן קצר

מרגע שהגעתי לארה"ב ועד שהגרין קארד יגיע בדואר (כחודשיים?) שאהיה "מסורב יציאה" מארה"ב. האם צדקתי? לא הבנתי מה כתבת על ויזת עבודה. אין לי בכלל מצב שאני עובר דרך ויזת עבודה כלשהי, אני מגיע על ויזת הגירה, אז אני לא רואה בכלל מצב שאני צריך AOS. נסה להיות יותר ברור
דורון

amits6

New member
היי דורון

אני אשמח אם תכתוב לי על איזה ויזה אתה מגיע (נישואין,סטודנט ,אומן וכו..) מה שאני אומר הגרין קארד הוא אותו דבר אם הוא חתום לך בפספורט או הגרין קארד עצמו (הכרטיס) אם יש לך גרין קארד אתה יכול לעזוב מתי שאתה רוצה (אבל אתה חייב להיות מחצית מהזמן בארה"ב (שנתיים וחצי מתוך החמש שנים) אז אני מחכה לתשובה באיזה מעמד אתה מגיע (איזה ויזה)

doronf65

New member
מנהל
אני מגיע בדיוק כמוך,

על קייס של נישואין לאמריקאית, אלא שהתהליך נעשה בארץ בשגרירות האמריקאית. אני מגיע בעצם עם ויזת הגירה בפספורט, וברגע שאגיע לארה"ב הולך לקבל SSN ומגיש בקשה לגרין קארד, שהבנתי שמגיע תוך כחודשיים. השאלה שלי אם תהיה לי הגבלת יציאה מארה"ב באיזה שלב שהוא. מקווה שהפעם נתתי את כל הפרטים.

amits6

New member
היי דורון

ברגע שיש לך חותמת בפספורט (I-551) אין לך שום הגבלה על יציאה יש לי שאלה אליך דורון האם מיום קבלת הגרין קארד בארץ התהליך הוא דומה למי שעשה את התהליך בארה"ב : 1) קבלת חותמת גרין קארד בפספורט לשנה 2)קבלת הגרין קארד בדואר לשנתיים 3) לאחר שנתיים פחות 90 יום מילוי טופס I-751 וקריאה לראיון במידת הצורך 4) לאחר 3 שנים פחות 90 יום מילוי טופס N-400דרך אגב נראה לי שהטעיתי אותך כנראה שאנשים שקיבלו את הגרין קארד מחוץ לארה"ב מחוייבים להיות שנה אחת רצופה בארה"ב אז הייתי מעוניין לדעת על התהליך שלך שיהיה בהצלחה

doronf65

New member
מנהל
אני לא הגעתי לשלב זה,

ועוד לא קיבלתי הנחיות מהקונסוליה, לכן אני עוד לא יודע לתת לך תשובות. תוך מספר חודשים אדע. תודה על הכל, דורון

למעלה