שאלה לעובדים ומיתנדבים של מד"א

ilyshka

New member
שאלה לעובדים ומיתנדבים של מד"א

שאלה.... כמו שאני יועד כידי להיות נהג חובש רפואת חרום לא חיוב בגרות כולל קורס פאראמדיקים כידי להיכנס לקורס לא חיוב בגרות... אחשב השאלה האם אתם חושבים שזה הולך להישתנות כל החוקים האלו עוד 5 שנים... האם נהג אמבולנס יהיה חיוב תאודת בגרות והאם פאראמדיק יהיה חיוב תאודת בגרות?

ilyshka

New member
אלי בין מה אתה חושב יש לו?

לאלי בין אין בגרות והוא פאראמדיק אז איך אבשר להסביר את זה אני יוכול להסביר לך איך אבל זה לא יהיה יפה כאן..

amitp

New member
שום בעיה

אם זה המודל שאתה שואף אליו (ואני לא מתכוון לאלי בין, שאין לי מושג מה יש לו ומה אין לו) - עלה והצלח. אחרת, אם אתה חושב ברצינות על העתיד שלך, אני מציע לך להשקיע בבגרויות שלך (דרך אגב, אתה יודע כמה פאראמדיקים אני מכיר שלאחר הצבא היו צריכים לבזבז שנה או יותר על מנת להשלים בגרויות לצורך הקורס כיוון שהם לא עשו אותן בתיכון? אל תבנה על מודל "אלי בין" הנ"ל)

בלום... טרולים??

זה הטרנד החדש? איך היה אתמול הלילה?? עוד מקרים מסריחים (תרתי משמע) או שאיך שהגעתי הביתה נעלם המזל הנאחס שהבאתי למשמרת ערב? לונורא, נטחן את הנט"ן עד שאני אקבל את המקרים שאני רוצה

העיקר שוטטתי בחילן

וגיליתי שאתה לא מתנדב מספיק!! בלום יש לי פי 3 שעות ממך... אני חושבת שאתה צריך להגיע יותר
ואף פעם לא לשכוח להחתים כרטיס

18 G

New member
ענבלי את מוכנה להפסיק

להכריח אנשים להחתים כרטיס?!!?!?

ליאורי, בלעדיי

כל שעות ההדרכה שלך בארבעת החודשים האחרונים היו יורדות לטמיון.... זה חשוב.... ואם תפגעי נפשית במהלך הדרכה? (ו-ז-ה ק-ר-ה) מי יכסה את תרופות ההרגעה?? לא לא... צריך להחתים כרטיס....

18 G

New member
אם מדא יצטרך לכסות לי את הטיפול

על הטראומות הנפשיות במהלך שני הקורסים האחרונים שהדרכתי איתכם, הוא יפשוט רגל ולא יהיה לנו שום ארגון הצלה במדינה.. אז אולי עדיף לא להחתים?!

אההה סליחה...

זה לא רק את סובלת פה! אחרי שקשרו אותי עם קטטר של סקשן, דגדגו אותי למוות וגמרו לי את כל הפרוטלה..... גמלי יש פצעים נפשיים!!! אבל היה מצחיק

תראי

אם מדא היה צריך לשלם את כל הטיפולים הנפשיים כבר מזמן הוא היה פושט את הרגל

למעלה