שאלה לעובדי המגזר הפרטי רציתי לשאול כמה ימי חופש אתם מקבלים? האם לפי החוק הנהוג במשק או מעבר לכך?
מ מייכלוש New member 19/11/12 #1 שאלה לעובדי המגזר הפרטי רציתי לשאול כמה ימי חופש אתם מקבלים? האם לפי החוק הנהוג במשק או מעבר לכך?
מ מייכלוש New member 19/11/12 #3 כמה ותק יש לך באותו מקום עבודה? ובכמה התחלת? סליחה על השאלות אני פשוט רוצה לדעת כמה לדרוש
N newbe85 New member 19/11/12 #4 ארבע שנים ואלו פחות או יותר התנאים שאיתם התחלתי (כל עוד לא הייתה בידי תעודה רשמית של עו"ס הסתפקתי ב 10 ימים ככתוב בחוק, אך ברגע שקיבלתי את התעודה, סירבתי לחתום חוזה ללא שיפור תנאים).
ארבע שנים ואלו פחות או יותר התנאים שאיתם התחלתי (כל עוד לא הייתה בידי תעודה רשמית של עו"ס הסתפקתי ב 10 ימים ככתוב בחוק, אך ברגע שקיבלתי את התעודה, סירבתי לחתום חוזה ללא שיפור תנאים).
מ מייכלוש New member 19/11/12 #5 איך עשית את זה??? אצלי לא מוכנים לשמוע על זה. רוצים שאתחיל ואז נדבר. למרות שאני עם ותק של 7 שנות עו"ס. נראה לי הזוי להתחיל עם 10 ימים.
איך עשית את זה??? אצלי לא מוכנים לשמוע על זה. רוצים שאתחיל ואז נדבר. למרות שאני עם ותק של 7 שנות עו"ס. נראה לי הזוי להתחיל עם 10 ימים.
N newbe85 New member 20/11/12 #6 דרך השוואה לעובדים אחרים ביררתי כמה מקבלות עוסיות מקבילות באותו הארגון ואמרתי שאני לא רואה סיבה לאפליה.
דרך השוואה לעובדים אחרים ביררתי כמה מקבלות עוסיות מקבילות באותו הארגון ואמרתי שאני לא רואה סיבה לאפליה.