שאלה לעורכת הדין ענבר בלבד

שאלה לעורכת הדין ענבר בלבד

לפני כמה חודשים רכבתי על האופניים לעבודה. פגע בי רכב ונפצעתי. הפגיעה היא דיי קלה. חבלות חיצוניות וקצת כאבי גב. אין לי עורך דין וחברת הביטוח פנתה אלי ביוזמתה והציעה לי פשרה. אני נוטה לקחת אותה ולגמור את הסיפור אבל בכל זאת מתלבט. האם נהוג לפנות לעו"ד ליעוץ לגבי סיכויי תביעה? האם עו"ד יוכל להמליץ לי בכנות אם ללכת על הפשרה שהציעה חברת הביטוח או לפנות אליה בתביעה דרכו? תודה מראש.

תאונת דרכים

הי לך, אני אישית לא הייתי ממליצה לך לקבל פשרה שמציעה חברת הביטוח, כי מטבע הדברים היא תציע לך סכום יותר נמוך ממה שבפועל תוכל לקבל כאשר תהיה מיוצג ע"י עו"ד. אבל, תלוי מאוד באיזה פגיעה מדובר, האם הלכת לביה"ח?, האם הפסדת ימי עבודה? האם אתה עדיין סובל מהפגיעה? לגבי פנייה לעו"ד בהתייחס לסיכויי תביעה - קשה לי לענות לך על שאלתך, היות וזה נורא תלוי באיזה עו"ד מדובר. יש כאלו שאכן יגידו לך האם הסכום מתאים לנסיבות התיק, ויש כאלה שבכל מקרה ימליצו לך לשכור את שירותיהם. אני הייתי ממליצה בכל זאת לגשת ולמסור את תביעתך לטיפול עו"ד, אך זאת החלטה שלך. בברכה,

שי ז.

New member
שים לב שבהתפשרות עם חברת הביטוח

אתה חותם שאין לך שום תביעות מהם ושקופות החולים לא מכסות טיפולים בגין תאונות דרכים. אם אתה לא בטוח שלא תצטרך טיפולים עתידיים אל תחתום על כלום בלי להתיעץ עם עו"ד כי מדובר ביותר מגובה הסכום שתקבל.

למעלה