שאלה, לעזור לחברה לחפש עבודה

שאלה, לעזור לחברה לחפש עבודה ../images/Emo13.gif

שלום לכולם לא ידעתי שיש פורום כזה בתפוז !!!!!!
יש לי חברה פרסיה, שהיא מובטלת כבר כמה שנים טובות עקב בעיות כאלו ואחרות, עכשיו היא רוצה לחפש עבודה והיא יודעת לכתוב ולקרוא בפרסית וכמובן לדבר, האם יש עבודות כאלו שצריכים דוברי פרסית? ((אני הצעתי לה להיות מורה לפרסית אבל היא לא רוצה להסתבך עם פתיחת עוסק פטור, זה לא בשבילה..)) החברה שלי גרה באשדוד, ובגלל שיש לה ילדה היא לא יכולה לנסוע לעבוד מחוץ לעיר. כל הצעה תתקבל בברכה !
תודה.

YEKI 1

New member
המוסד למודיעין ותפקידים מיוחדים

המוסד למודיעין ותפקידים מיוחדים מחפש "בנרות" דוברי פרסית , בעלי יכולת בקריאה והבנה של השפה הפרסית ! אם חברתך היא בעלת רצון ומוטיבציה,היא תתפרנס טוב מאד ממשרה זו . ו"הבעיה שיש לה ילדה" תמצא פתרון במסגרת העבודה . (אני בטוחה בכך,כי איך את חושבת חברי שמשון שיבולת מצליח לממן את כל השיגעונות וההוצאות שלי ..... ? ! ) הנה כאן הקישור לאתר הדרושים במוסד https://www.mossad.gov.il/recruit/ בהצלחה לחברתך !
מדינת ישראל חייבת לטפל דחוף באחא אחמדי ! . מנהלנו היקר,אחא פרויז, נישלח בשליחות מיוחדת לאירן,עם משימה לחסל את אחמדי ואת תוכנית הגרעין שלו. אבל, "חבארוש" , ניכשל בכך כישלון חרוץ,עקב כך שכל עת שהותו באירן,הוא לא הפסיק לפזול ולפרטט עם צעירות פרסיות,ושכח את המטרה שלשמה הוא נישלח ..... ! ! מאיפו אני יודעת ? - "רפיחום", שימשון שיבולת סיפר לי הכל , וגם החבר שלו אחא דגן מאיר (ג'יגרוש קיקא),שהתחיל בזמן האחרון לבר שטויות מרוב קינאה ...! ..... שימשון ג'ון ! ולקה .. מהתרס ... צ'ח'ת תו מפחד האבי ... ? אף אחד לא יקרא את זה ... .....ואלא בחדא תעזוב אותי

פרויז1

New member
יכי! פגשתי את שמשון ומאיר, תידרכתי אותם

לגבי האמצעים לחיסול היעד . הם נדהמו. מאיר הורה לשמשון לדאוג לציודים, תקציב וחומרים, ואני אחראי לבילויים, ריקודים ומוסיקה פרסית. תשלחי הערה לדווידק למה הוא לא מביא בדיחות?

YEKI 1

New member
../images/Emo250.gifבאמת חג'לה ! אורחים יבואו לכאן היום...

באמת חג'לה ! אורחים יבואו לכאן היום, עם פארי סאני חנום , ויראו / יקראו על כל הסוזמון (SUZ-MOON) הזה !

IBP1

New member
ישנן עבודות כמתורמנית ....

בעיקר ע"י חברות חדשות למשל ,"המוסד" גם כן מחפש כאלה שנולדו באירן ,(התרגום שלהם יותר איכותי צאלה שלמדו אותו בביה"ס או בבית)..... יש עוד המון עבודות שהיא יכולה לעשות ואפילו לא לזוז מהבית!!! דוגמא מוקדנית של 144 וכדומה....

למעלה