שאלה לעניין שנות עבודה של מילואים

jalon

New member
שאלה לעניין שנות עבודה של מילואים

שלום לכולם, זו הפעם הראשונה שלי בפורום שלכם. קיבלתי צו לתע"מ של 24 יום, המתחילים ב-29/12. זו הקריאה הראשונה שלי למילואים השנה. השאלה שלי היא האם המילואים, אשר יימשכו עמוק לתוך ינואר, נחשבים כאילו נעשו בשנת העבודה הבאה, או שמא זה נקבע על פי היום בו התחילו, ואז הם ייחשבו למילואים של שנת העבודה הזו (2003)? תודה, יונתן.

ניר נגר

New member
ברוך הבא לפורום שלנו :)

לפי מה שאני יודע המילואים יחושבו לשנת 2002. בכל מקרה אתה מוזמן לפנות גם לקצינת הקישור שלך בשאלה הזו (היא בוודאות תדע את התשובה) המקרה שאני יודע עליו היה שהמילואים התחילו ב 20 לחודש ולא כמוך ב 29 (שזב כבר סוף החודש) ההגיון שלי אומר שאין הבדל..אבל לך תדע בהצלה במילואים ושמור על עצמך

manali

New member
חלוקה לפני שנה קלנדרית

כמה שידוע לי, הימים שתעשה ב- 2003 יחשבו ל- 2003. הימים של ינואר יצטברו למכסה של 24. אם אתה רוצה קישורים שונים לאתרים רשמיים בנושא, אתה יכול להכנס לאתר מילואימניק לדף המידע החשוב

תלוי בגרף התעסוקה של הצבא

כלומר, במידה שבתכון השנתי של צה"ל ימי התעסוקה תוכננו ל-2003, אזי גם ימי המילואים בינואר 2004 ייחשבו כאילו נעשו ב-2003. במידה שבתכנון השנתי ימי המילואים תוכננו ל-2004, אזי גם ימי המילואים של דצמבר 2003 ייחשבו ל-2004. המדיניות שווה גם לגבי התגמול. הבעיה היא שההחלטה לאיזו שנה להחשיב את ימי המילואים וכפועל יוצא גם את התגמול המיוחד לבמצעים מעל 26 יום בשנה, היא בידי צה"ל כך שהוא יכול לתכנן כך שאנשי המילואים יקבלו מינימום תגמול אם בכלל כאשר הוא מתכנן כמה שנים קדימה, ואת זה צריך לשנות כך שמראש תהיה החלטה ולא תינתן אפשרות משחק לקבוע כל פעם האם ימי המילואים ייחשבו לשנה הקודמת או לשנה הבאה.

jalon

New member
אצלנו ביחידה זו שאלה אחרת

אצלינו מקובל לזמן למילואים (אבטחת מתקנים) פעם אחת בשנה, נקודה. השנה (2003) לא זומנתי, ואני תוהה אם אחרי המילואים האלה עוד צפויים לי מילואים נוספים ב-2004. עם זאת, נראה לי שהיחידה שתוכל באמת לענות על השאלה היא קצינת הקישור.

Section

New member
לדעתי (ככה זה אצלנו)

אצלנו זה לפי התאריך בו אתה עושה את המילואים. אם זה יוצא חלק בשנת 03' וחלק בשנת 04' אז זה יחשב כאילו ב- 03' עשית 3 ימים (29-30-31) וב- 04' 21 יום. משמע זו תהיה האבטחה שלך לשנת 04'. מה גם שאם עכשיו קבל משרד הקישור את התעסוקות, אלה בטח תעסוקות של 04'. במיודח אם מדובר באבטחת מתקנים. כי אם זה אל היה שייך ל-04' אלא ל-03' היום מקבלים את ההקצאות לתעסוקה עוד בתחיל 03'/סוף 02'. הממ... אני הוצאתי צווים שבוע שעבר ל- 24 יום ל- 29.12 לאבטחת מתקנים...מעניין

ניר נגר

New member
כמו שאמר שחמט, הצבא יכול לשחק עם

הנתונים האלה כראות עיניו... את הוצאת את הצווין האלה? להפגיש בינכם? חחח בוקר טוב

Section

New member
תראה..תשמע

יכול להיות ואם זה צו שלי אז אל תדאג, יצא לו לפגוש אותי

למעלה