שאלה לענת (וגם לכולן) על מנשא

שאלה לענת (וגם לכולן) על מנשא../images/Emo100.gif

ענת, קראתי את סיפור ההנקה המרגש שלך, מכירה באופן אישי את תנוחת ה
. קראתי שם שרכשת מנשא, ואני כעת בהתלבטויות איזה מנשא לרכוש, אז אשמח אם תכתבי לי מהו המנשא שקנית, כמה עלה וכמה נח הוא??? וגם לכן, אשמח לשמוע חוות דעת על מנשאים.....

אני משתמשת המווון במנשא

ויש לי 3 סוגים שונים. חיבוקית, אינפנטינו ותינוכיס. השלישי - התינוכיס, מכניס את כולם בכיס הקטן, לטעמי. בהתחלה השתמשתי באינפנטינו. כשהם קטנים ולא שוקלים הרבה זה נחמד. אחכ קיבלתי במתנה את התינוכיס. אין מה להשוות מבחינת נוחות. אמנם נראה מאוד מסורבל עם כל הקשירות, אבל מחזיק היטב ומאוד נח לגב. צ´יק צ´ק לומדים לקשור וזה באמת שווה. לכל נסיעה אני לוקחת את המנשא וגם עגלה. בכל קפיצה שלי כאן באזור(בקיבוץ) אני משתמשת בו. אני כבר מעמיסה את בן עם הפנים קדימה והוא אפילו נרדם ככה לפעמים.. רכישה מוצלחת !

לנו יש את המנשא של האינפנטינו,

ובגלל הגודל של שגיא הוא הכי טוב לנו. קיבלנו אינפ´ מדגם אחר, אבל גם כששגיא היה יותר קטן, המנשא היה עליו קטן. לכן אני ממליצה: לא לקנות מנשא ללא התינוק
לאחר שהתינוק נולד, לכו איתו לחנות ונסו איתו את המנשאים. אנחנו הלכנו עם שגיא לשילב, וניסינו איתו את המנשאים. ניסינו גם צ´יקו, אבל המנשא של אינפ´ התישב עלינו בצ´יק-צ´אק, והכיל בתוכו את שגיא בצורה תומכת ונוחה. מאז, כששגיא רואה את המנשא, הוא מאושר. הוא יושב עליו עם הפנים החוצה, מרוצה מעצמו, מפלרטט עם כולם ומבסוט מהעולם
.

nuv

New member
גם ניבי שלי מבלה שעות ארוכות

במינשא ממש מימיו הראשונים. עכשיו זה ממש הצלה כי הוא כבר שוקל 5 קילו וקשה לי להחזיק אותו על הידיים. יש לנו את התינוכיס (כמו של ליבי) ואנחנו מרוצים ממנו מאד. היתרונות הבולטים שלו: יש לפחות 7 תנוחות שאפשר למקם את התינוק בהתאם לגילו, למצבו (ער ישן) ולטעמי הוא בנוי הכי נוח. הוא מאד נוח לניקוי. החסרון היחיד לדעתי שנראה לי ששנינו נזיע בו כמו משוגעים בקיץ. בכל מקרה ממליצה למדוד עם התינוק לפני שקונים.

לנו יש את הבייבי ביורן ואנחנו מאוד

מרוצים ממנו הוא נוח גם להורים וגם לתינוקות. הבעיה שלו היא המחיר (400 ש"ח) שזה יקר להחריד . יש לנו עוד אחד שנדמה לי שקוראים לו סנגלי או משהו כזה אבל הוא כמעט לא בשימוש.

מיכלי...../images/Emo140.gif

קניתי ממש היום מנשא שנקרא "מנשק" (מאייתת באנגלית כדי שתבטאי נכון את השם : MINSAK ) והוא מיובא מארה"ב ע"י "הורות טבעית". הוא ללא קשירות וללא "עניינים" וכשמדדתי אותו עם יפתח הוא היה מאוד מאוד נוח. יפתח ישן אז ומקודם ניסיתי שוב עם הילד ער והוא צרח - לא נורא , מקווה שהוא יתרגל וגם אני עוד אעשה נסיונות איך הכי נוח. המנשא הזה עלה 250 ש"ח (תוצרת הארץ כזה עולה 200 נדמה לי) וקניתי אותו אצל ורד בוקעי , מדריכת ההנקה שעזרה לי.

בגדול יש שלושה סוגי מנשאים

הראשון בסגנון המאיה כלומר בד ארוך שעל ידי קשירה מסויימת (בהתחלה נראה מסובך אבל זה ממש לא)אתה יכול לעטוף את התינוק אם הפנים אליך וכשהוא גדל עם הפנים החוצה. יש מספר חברות בסופו של הדבר ההבדל בניהן הוא הצבע והמחיר ניתן להשיג בחנויות ואצל יועצות הנקה אנחנו השגנו ב 162 ש"ח של "הורות טבעית" (קצת אירוני בפורום הנ"ל) סגנון שני נקרא לפעמים אנדיאני מנשא שהולך באלכסון רצועה רחבה על הכתף והתינוק נמצא מקדימה כשהוא קטן במצב שכיבה אח"כ הוא יכול להיות בישיבה יש אתר שנקרא קנגורית בו ניתן לראות דוגמא. סגנון שלישי הוא מנשאים מוכנים כלומר יש כמו המאיה אבל ללא כל הבד או מנשאים לגב ההמלצה לתינוקות היא הסגנון האינדיאני או המאיה וההעדפה ביניהם היא בד"כ אישית שלומי

dana@twins

New member
מנשא לתאומים

הי יעל, אני מצרפת לינק שבו ניתן לראות מנשא לתאומים: http://www.twinstuff.com/twinstoa.htm d.

מיכלי

יש לנו מנשא של EVENFLO שקניתי בשילב ואני מרוצה ממנו. גם עם תינוקת לא קטנה (ארבעה וחצי ק"ג - טפו...) אין לי בעייה (ואני לא בחורה גדולה - כולה מטר וחצי). אלה מאוד אוהבת אותו, עושה רושם שהוא מאוד נוח לה - מייד כשהיא נכנסת אליו היא נרדמת. יש לו חגורות כתפיים רחבות מאוד ונוחות וגם חגורת בטן. הוא דו-כיווני ויש לו תומך אורטופדי לגב התינוק. בדיוק היום ראיתי ב"הורים וילדים" את המודעה של "הורות טבעית" ואני רוצה לבקש מהם פרטים על המנשק (SLINGׂ). נראה נוח, מעניין אם באמת כך.

כבר אמא

New member
לנו יש את המנשא בסגנון אינדיאני

babyholder עוד מהבן הגדול וזה לי מאד נוח ועוזר. הלכתי אתו גם כשהבן היה בן שנתיים. ולשאלה של יעל אני לא מכירה מנשא כפול אבל אני מכירה מישהי שנהגה ללכת עם שני מנשאים.

למעלה