שאלה לערביי הסלוגן "ישראל אשמה"

גידעון1

New member
שאלה לערביי הסלוגן "ישראל אשמה"

השאלה מופנת לכל מי שמסקנתו הינה "ישראל אשמה" אני מוכרח להבין אחת ולתמיד את הסלוגן שלכם "ישראל אשמה" האם אתם באמת לא מסוגלים לראות למשל את האפשרות ש"סוריה אשמה", "חמאס אשמה" או כל דבר אחר חוץ מישראל? מדוע כל דבר ודבר מסתכם בסופו של דבר ב"ישראל אשמה" בדיון הבא יהיה מדוע אתם מאמינים שיהודים לא אוהבים את הערבים בגלל הגזענות אך מתעלמים לגמרי מנסיבות הסכסוך?

מוחמד5

New member
פאטוט האשם.

חמאס תנועה צעירה ביחס לסכסוך פלשתיני ישראלי, איך אפשר להאשים אותם !! אנחנו נאשים את מי שצריך להאשים,בגלל שהוא אשם.

תיאוריה מעניינת, איך לא חשבתי על זה? ../images/Emo2.gif

גם אני צעיר ביחס לסכסוך הישראלי-פלסטיני.. ואולי בגלל זה אני לא רואה את כל התמונה... למשל, המילה "חמאס" מעלה אצלי בראש אסוציאציה מהסוג הזה
אבל, כמו שאמרת, אני צעיר מדי, הכל נובע בעצם מזה ואין מקום להאשים אותי...........

פנתר 11

New member
הוא צודק...

הסכסוך הערבי יהודי היה לפני קום המדינה הצעירה, למשך במאורעת תרפ"ט, אז המדינה צעירה, היא לא אשמה..

גידעון1

New member
רק תראה עם מה אתה רוצה שנעשה מו"מ

חוליה של כמה חמושים, המורכבת מאנשי פלוגות אל-קודס, הזרוע הצבאית של הג'יהאד האיסלמי, פלוגות סאלח א-דין, הזרוע הצבאית של ועדות ההתנגדות העממית וגדודי המג'הידין של גדודי חללי אל-אקצה של הפתח. להערכתו, החמושים ימשיכו בקרב עד ל"קליע האחרון". בקיצור יש כאן ייצוג של כל הזרמים הפלשתינים. הכי חשוב שחמאס לא אשם ורק ישראל אשמה אה מוחמד? לכתבה

respecta1

New member
אם כך למה אתה מאשים את ישראל

ב'נכבה' הרי היינו כולה בני שנה?

מוחמד5

New member
מוחמד

ג'מג'ום הוצא להורג ע"י הבריטים בגלל שנלחם בהם בזמן המנדט. אגב, יש עליו אחלה שיר, הוא ופאד חג'אזי....

יופי, ה'גיבורים' שלכם - רוצחי יהודי חברון

יופי שאתה מספר לנו על הערצתך לרוצחי יהודים - ובעיקר יהודיות, ילדים וזקנים שאתה הופך אותם בלשונך המתגלגלת ל'לוחמים נגד הבריטים'. איפה הרוצח ג'מג'ום 'לחם נגד הבריטים'? ב-PALLYWOOD? מתוך הכתבה של איש מצפן השמאלני אהוד עין-גיל ב'הארץ': "העיתון "דבר" ציטט ביוני 1930 דיווח של העיתון הפלשתיני "ירמוך" שיצא בחיפה, אחרי ששלושה פלשתינאים שהורשעו ברצח יהודים נתלו בכלא עכו. שניים מהם השתתפו בטבח בחברון. אחד, מוחמד ג'מג'ום, הודה לפני עלייתו לגרדום שהרג חמישה יהודים, והשני, עטא אל-זיר, הודה שהרג שלושה. "הם הוסיפו", כתב העיתון הפלשתיני, "שהנרצחים היו יהודים זרים, ולא יהודים-ערבים"."

מוחמד5

New member
חזרת בתשובה !!

"העיתון "דבר" ציטט ביוני 1930 דיווח של העיתון הפלשתיני "ירמוך" שיצא בחיפה - התחלת לצטט אל מנאר !! מה עובר עליך? אתה מתחיל להאמין לעיתון פלשתיני ולעיתונות השמלאנית? ואפילו מצטט אותם? קוראים ללהקה ששרה את השיר פרקית אל עאשקין

...

"חשוב מאוד לציין כי 435 יהודים, שני שלישים מיהודי חברון, ניצלו כתוצאה מחסותם של שכנים ערבים."

וליתר דיוק

סך כל הקורבנות של אירועי 1929 היו: 133 יהודים הרוגים; 340 פצועים; 116 ערבים הרוגים ו-232 פצועים.

אתה מדבר על חברון, או על הסה"כ ב- 1929?

מה שמעניין אותי כרגע יותר מהכל, זה איך בדיוק התגלגלו העניינים שהביאו לטבח בחברון. מי יזם ראשון את הרעיון לטבוח ביהודי חברון, מי העביר את ההוראה הלאה, וכו'? חוץ מזה, הבנתי שההרוגים היהודים, לפחות חלקם עברו עינויים קשים לפני שנרצחו. על הטבח שהיה בצפת באותה שנה, דרך אגב, שמעתי ממקור ראשון - סבתא שלי היתה שם. אמנם היא היתה תינוקת, אך ההורים שלה סיפרו לה בדיוק איך הם נחלצו בעור שיניהם בזכות חבר ערבי, ידיד המשפחה, שהגיע לשם מחופש לאישה והרחיק אותם מהמקום. ההורים שלה, וזה מעניין, קיבלו התראה כללית כמה שעות לפני שהחל הטבח, מפי ידיד ערבי אחר. למה זה מעניין? כי זה כנראה מוכיח שלא היה מדובר בכמה מטורפים שהחליטו על דעת עצמם לשחוט יהודים..... אלא היו לא מעט אנשים שהיו שותפים לתכנון ולביצוע.

הערבים ההרוגים היו פורעים ורוצחים

שנהרגו בידי שוטרים וחיילים בריטיים ומקצתם בידי מגינים יהודיים.

למעלה