שאלה לערן/ויקטור

anovis

New member
שאלה לערן/ויקטור

יש אפשרות להילחם נגד המערכת? אני רציני כבר שבוע אני מקבל רק אירועים מחורבנים אירוע במדינה...מחלה מדבקת פרצה במדינה שלך ורבים נבדקו ונפטרו עד שהחוקרים שלך מצאו את התרופה. סך הכל נפטרו: 88,812 אירוע במדינה...רבים מהתושבים שלך לא מרוצים מהתנאים במדינה, אין אוכל והמשכורות לא מגיעות בזמן. סך הכל אזרחים שהצטרפו למורדים: 441,831 אירוע במדינה...רבים מהתושבים שלך לא מרוצים מהתנאים במדינה, אין אוכל והמשכורות לא מגיעות בזמן. סך הכל אזרחים שהצטרפו למורדים: 85,202 אירוע במדינה שלך...חורף קשה עבר על המדינה שלך, שטפונות רבים העלימו מתחת למים אדמה יקרה, סך הכל אדמה שאבדה : 1,235 אירוע במדינה...רבים מהתושבים שלך לא מרוצים מהתנאים במדינה, אין אוכל והמשכורות לא מגיעות בזמן. סך הכל אזרחים שהצטרפו למורדים: 104,512 אירוע במדינה...רבים מהתושבים שלך לא מרוצים מהתנאים במדינה, אין אוכל והמשכורות לא מגיעות בזמן. סך הכל אזרחים שהצטרפו למורדים: 435,470 נמאס לי כבר. משהו מחורבן במערכת שלכם. או שאני מקבל ביביבום שבוע שלם ב30 מדינות, או ש אתם , כן אתם , לא המערכת המחורבנת הזאת, רק אתם שולחים לי מורדים ואירועי אדמה. לא יכול להיות אקראי ולא נעליים. מתוך 50 אירועים (ככה אתם טוענים) אני כל יום מקבל אותם אירועים במשך שבועיים. 15 אלף אדמה הלכה לי רק מהאירועים המסריחים שלכם. אם זה נמשך ככה אין כבר טעם לשחק, נגד תוקפים אפשר לשחק, לתקוף בחזרה, נגד המערכת אין מה לעשות. חזרתי למשחק אחרי חצי שנה ואני מצטער בכלל שחזרתי

gindis

New member
תשובה

יש כ-50 אירועים שיכולים להיות. אם אתה דירוג 1-10 יכול להיות שתקבל אירועים לא טובים כי זה חלק מהקושי של מקום 1-10. אני אשמח לבדוק את המספר מדינה שלך אם תרשום לי את המספר. בברכה, צוות גינדיס

anovis

New member
אני שולח לך את המספר במסר לפרטי

אני מבין שזה אמור להיות אקראי, אבל אם תבדוק את השבוע האחרון תראה שקיבלתי אירועים כמעט כמו העשרייה. 6 אירועים לא טובים ואחד של בייביבום

למעלה