שאלה לערן לגבי טילים

שאלה לערן לגבי טילים ../images/Emo58.gif

אם אני מותקף בטילים בליסטיים, ויש לי יותר טילים נגד טילים (עם התחשבות בשידרוג של הראשים) האם יש אפשרות שבכל זאת אפגע מהטילים הבאליסטיים למרות שבאופן מתמטי יש לי יותר כמות מספיקה של טילי הגנה? לדוגמא: הותקפתי בטיל אחד בליסטי, ויש לי טיל הגנה אחד או שניים, האים הטיל ייורט? שאלה נוספת- טיל בליסטי משמיד 1 אדמה או 10 אדמה ? תודה

סקפמן

New member
גם לי יש שאלה../images/Emo26.gif

אם יש לי 1000 טילים בליסטיים עם 7 ראשי קרב ולמדינת המטרה שלי יש 1000 טילים נגד טילים עם ראש קרב אחד כמה טילים אני צריך לשגר עליו כדי להפיל לו את המערך טילים נגד טילים?

gindis

New member
תשובה

אם תשגר 150 טילים בליסטים אז הם יהפכו בשיגור ל-1050 טילים בליסטים. חישוב פשוט...

סקפמן

New member
תבדוק את האלגוריתם שלך כי../images/Emo26.gif

זה לא עובד ככה במכה הראשונה המשחק מאלץ אותי לשגר טילים בליסטיים במספר שווה למספר של ה ט-נ-ט של המדינה המותקפת. כל הניסיונות שלי לחשב אחרי מודיעין צבאי וטכנולוגי לא שינו את התוצאה אם יש למדינה המותקפת 1000 עם רש"ק אחד ולי יש 1000 עם 7 רש"קים אני חייב לשגר 1000 ולבצע שיגור שני לפי מספר המפעלים אם אני אשגר 1000/7 אז המדינה המותקפת תשגר גם 1000/7 אני מקווה שאני הבהרתי את התקלה זה קרה לי כמה פעמים.

gindis

New member
תשובה

לגבי השאלה הראשונה שלך התשובה היא לא ! לא יכולים להתחמק טילים בליסטים מההגנה של האויב אם יש לו יתרון של טילים נגד טילים על הכמות שאתה שגרת! לגבי השאלה השניה טיל בליסטי עם ראש נפץ רגיל הורס מפעל ואז האדמה משתחררת לאויב והוא מקבל רק אדמה, לעומת זאת טיל בליסטי עם ראש נפץ גרעיני הורס את המפעל + 10 האדמה, כך שהאדמה נעלמת!

למעלה