שאלה לערן קורץ

toni6

New member
שאלה לערן קורץ

היום בבוקר דיבר מישהו אצלך בתוכנית ולא בדיוק הקשבתי מה היה הנושא אבל שמעתי אותו קורא לתושבים לסגור את העיר אני רוצה להגיד לך שהבן אדם פשוט היה בטירוף וכל בן אדם נורמאלי שם לב לזה אז אולי תגיד לי מי זה המטורף הזה שדיבר ברדיו דרך אגב אני שואל את זה לטובתך אני לא רוצה שהתוכנית שלך תתקלקל מחכה לתשובה

toni6

New member
ואני רציני

מי האיש אני באמת לא הקשבתי לכל התוכנית שלך

ronnie yoffe

New member
לסגור את העיר

מדובר ביהודה מורדי ואל תדאג מר טוני6 כולנו מבינים שאתה "דואג" בצורה היסטרית לטיבן ותקינותן של תוכניות "עצם העיניין" ואתה "חרד" שמא התוכנית תיתקלקל באם מישהו או משהו לא מיסתדר עם כוונותיך הפוליטיות או חס וחלילה מטיל דופי באלו שאתה תומך בהם. אל תידאג הרוב הדומם באילת שיהודה מורדי כינה אותו "ישנוני" לא יסגור את העיר אבל מתי לדעתך הנהלת העיר תבין שצריך לשלם משכורות לאנשים עובדים גם אם הם עובדי עירייה? כדאי שלזה תיתייחס.

toni6

New member
לרוני יופה

בסך הכל שאלתי שאלה מאיפה אתה יודע את דעותי או מחשבותי תחליט בשביל עצמך לא בשבילי שאלתי שאלה וזהו

טוני

איך היית מרגיש לו היית עובד במקום שכל חודש לא משלם לך את המשכורת בזמן? פעם בתשלומים, פעם אולי ופעם בערך... יהודה מורדי, שכינית אותו כאן בשמות לטעמי לא ראויים הוא האיש שדיבר ברדיו (כמו שרוני יופה אמר). יהודה הוא חבר מועצה ומ"מ יו"ר חכ"א. אני רק יכול לומר שהלוואי וכל חברי המועצה היו איכפתיים והיו מגלים את אותה רמת מעורבות כמוהו. אז אולי העיר היתה נראית אחרת. תודה ערן קורץ

toni7

New member
רגע... מה קורה פה....?!

אם יהודה מורדי הוא ממלא מקום יושב ראש החברה הכלכלית אז למה הוא לא נשאל/הסביר למה הוא לא משלם משכורות לעובדים שלו?... הכי קל זה לתקוף את ראש העיר. כדאי שאנשים בעיר הזאת יתעוררו !! בזמן שבעיריות אחרות מפטרים עובדים ומקצצים בשכר אז באילת רק מאחרים בתשלום בשבוע... אני בטוח שאם הייתם שואלים את עובדי העירייה אז הם היו אומרים לכם שעדיף שיהיה איחור במשכורת מאשר להישאר ללא עבודה או ללא משכורת כלל חודשים שלמים (כמו בעיריית ב"ש, יהוד והרשימה עוד ארוכה). חוץ מזה תרדו קצת מהעירייה ותבדקו מה קורה במקומות אחרים בעיר... הכי קל זה לתקוף את העירייה... מישהו יודע מה עובר על העובדים של המשביר לצרכן בעיר? של בנק הפועלים? עובדי בתי המלון שהבעלים השרלטנים "שותים" להם את המשכורת? יאללה, לעבודה.

ronnie yoffe

New member
רגע מה קורה פה?

תודה טוני6 שהארת את עיניינו ועכשיו לא נותר לנו אלא לשמוח בחלקנו, הרי לדעתך מצבנו טוב ולא נורא אם המשכורות מגיעות באיחור, אם בכלל, של שבוע שבועיים. אל תספר את זה לערן ולי אלא לעובד עיריה שעבד חודש ימים ומחכה למה שמגיע לו. מה דעתך?

toni7

New member
תפסיק להיות דון קישוט...

מהמעט שאני שומע אותך בתוכניתך אתה נשמע לי בן אדם הגיוני... אתה יודע שלא מדובר במצב "ייחודי" לאילת כי במצב הכלכלי בכל הארץ... אם לא בכל העולם... אז כנס לפרופורציות.

ronnie yoffe

New member
דון קישוט?

אני מסכים לדבריך . אבל, האם זו תשובה נאותה למי שלא מקבל שכר על עמלו?

המצב?? כן סיפרתי עליו למנהל הבנק

זה לא הזיז לו. מה זה קשור? בעיריית אילת משכורות לא משולמות בזמן כבר יותר משלוש שנים. עירייה היא גם מוסד עם פעילות כלכלית וראוי שתהיה מנוהלת ככזה מוסד. ולגבי יהודה מורדי - הוא אמר שעיריית אילת חייבת לחכ"א יותר משבעה מליון שקלים... בגלל זה אי אפשר לשלם גם בחכ"א. אני מקווה שברור ערן

המלאך 1

New member
שלום לערן

פתאום נהיית השומר הפרטי של מר מורדי אני חושב שאתם חיים בעולם אחר מר מורדי בסך הכל עושה פוליטיקה מזה שהעובדים בעיריה לא קיבלו משכורת בנינו אתה חושב שלמר מורדי אכפת מעובדי עיריה אם תגיד לי שכן אז אני ממש יצחק לך בפנים

לב רחום

New member
המלאך השומר

איך כותב הוגה הדיעות הגדול מכולם- מר פילוביץ´ : מבחן התוצאה. אתה באמת חושב שאיכפת לנו אם מורדי או מישהו אחר מקדם את עצמו פוליטית באם זה עוזר לעובדי העירייה לקבל את משכורתם? אז מלאך יקר תיתרכז בעיקר והעצוב הוא, שיש עובדים מסויימים בעיר שאינם מקבלים משכורת ואתה מקשקש ומבלבל את המוח על היבטים פוליטיים כאלו או אחרים.

toni6

New member
ללב הרחום

אני מתעסק בעיקר וזה מה שמעציב שפוליטקאים תופסים טרמפעל גב העובדים וזה לא תקין

סיפור שחוזר על עצמו ..

בטח עצוב שפולטיקאים תופסים גב על חשבון העובד הפשוט .. רק חבל שאותם פוליטיקאים בסופו של דבר לא מצליחים להזיז דברים לא מצליחים לגרום למצב קצת יותר טוב .. העובד הפשוט הוא כמו נעל ישנה .. לובשים אותה כשהיא חדשה .. ואחר כך משתמשים בה לעיתים רחוקות .. הדבר שהכי כואב לעובדים זה השכר .. המשכורת שאמורה להיות בבנק כל חודש מתעכבת ..וכל פעם יש תירוץ אחר .. כל חודש אתה רואה את הדעות בעד והדעות נגד קמים עושים קצת מהומה .. קצת צעקות .. עולים לשידור מנסים להצדיק מנסים לשכנע משמיעים את הדעה שלהם .. וכעבור כמה ימים זה כבר פסה ... חדשות ישנות .. כל חודש ממש תחושה של דה ז´ה וו .. תחושה של היינו פה בסיפור הזה כבר .. מה עם הסוף שלו ?

skiper22

New member
מדהים

הנה קם פוליטיקאי המנסה לעשות משהו (מר מורדי ) למען תושבים בעירנו ואז .... "הוא מנסה לעשות הון פוליטי"!!!! אז מה עדיף???? שישתוק כמו רוב "ניבחרנו"??? מדהימה היא דרך החשיבה של מס´ אנשים כאן!!! הם כנראה מאלו המקבלים משכורת בזמן ואינם נותנים הסברים ותחינות למנהל הבנק כל תחילת חודש כאשר חובותהם תופחים ואגב, את הריבית על החוב .. מי משלם גם כן העיריה ? אם לא היה עצוב אז הייתי ממש צוחק!!!

עד מתי .. ?

באמת אם זה לא היה עצוב .. אז זה היה מצחיק .. אתה צודק בזה במאת האחוזים . אבל תסכים איתי שמצב כזה חוזר על עצמו כל חודש מחדש . כל חודש עולים אותם "פוליטיקאים" ומספרים כמה המצב רע כמה המצב גרוע .. כמה ראש העיר גרוע { ושלא תחשוב שאני בעד ראש העיר . ממש לא . אני חושבת שהוא הרס את העיר הזאת ואת הפוטנציאל שלה לעתיד הקרוב }אבל תכלס בשטח ההפגנה שהיתה היום היא הראשונה בפעולות בשטח .. ולא רק מילים . ועוד משהו .. את ההפגנה עושים דווקא ביום בו ראש העיר לא נמצא פה .. {מוזר שלא היה פה } נכון , אני מאלה שהמשכורת שלהם נכנסת כל חודש לבנק ואני לא אצטער על זה מצד שני כלכך כואב לי לשמוע אזרחים שעולים לשידור ומספרים את הסיפור שלהם ואף אחד לא עוזר . אני באמת מקווה וכולי שאיפה שלפחות משכורות ישלמו בזמן ויהיה לאותם אנשים את הגאווה ולא את ההרגשה הנוראה שצריך ללכת למנהל הבנק .

skiper22

New member
ומתי ראש העיריה כאן??

שמח שמסכימה איתי , אגב, גם אני מקבל משכורת חודש בחודשו בזמן, מזלנו שאנו כנראה עובדים במקומות עבודה שאינם כפפופים בדרך כלשהי לעיריה . לגבי ראש העיריה לא היה בעיר בזמן ההפגנה - ובכן, מעניין אם אחד\ת מהמשתתפים בפורום יקח על עצמו "פרויקט" בו יבדוק, מתי מתוך 365 ימות השנה , נכח ראש העיריה בעיר למשך יום עבודה שלם.

toni6

New member
לערן

קודם כל אני מסכים איתך משכורות צריכות להיות בזמן אבל מה לעשות יש בעירית אילת קשיים אז עוד כמה ימים מה קרה סוף העולם יש אנשים שגם את זה אין להם שיושבים בבית וגם את המשכורת הזאת לא מקבלים אז לא צריך להשתגע ןלהקדיש שעה שלמה בתוכנית לעיריית אילת כנראה שהמטרה שלכם ממש גדולה ונחשקת אתם התקשורת והמבין יבין

זה התחיל אתמול?

או שאולי זה כבר יותר משלוש שנים שאין משכורות בזמן. וחוץ מזה, איפה האחריות של הנהלת העירייה? היחיד שהתפטר הוא עוזי שפילברג שעשה את זה לפני 4-5 שנים. הוא אז כינס מסיבת עיתונאים בה לא הותר לעיתונאים לשאול שאלות ודוברת העירייה ישבה שם לדאוג שהוא חס וחלילה לא יגיד דברים שאסור לו. למה הוא התפטר אז? הייתכן שהוא ידע מה יקרה היום? לגבי המטרה שלי (אני יכול לדבר רק בשם עצמי): המטרה היא להביא לתושבי אילת ידיעות ודיווחים על כל הקורה באילת תוך שימת דגש על התנהלותם של הגופים הציבוריים בעיר. אני גם מעוניין שיהיה לתוכנית רייטינג גבוה ושהתושבים יימצאו בה אוזן קשבת ומקום אליו הם יכולים לפנות בעת צרה. זה מה שיצא לי בשליפה

ערן אני מסכים .............

אם טוני 6 כי הרי כולם יודעים שהתקשורת לא אוהבת את גבי קדוש ואני בכלל לא תומך שלו אני בצד של מאיר יצחק הלוי אבל אתם הרסתם אותו ואתה חלק מהתקשורת לפי דעתי זה כבר מוגזם ותפסיק לבלבל על נושא הרייטינג כי זה לא נראה לי הסיבה החלטתם ללכת נגד ראש העיר וזה שקוף תראה את התקשורת הכתובה איזה עליהום אם עושים לפי דעתי אתם רק גורמים לאנשים לתמוך בו יותר אז לתשומת ליבכם כמו שאמר רוני בן שושן באחת מהתוכניות שלכם זו פשוט קונספירציה............

למעלה