שאלה לערן

dannyshadow

New member
שאלה לערן

אם נגיד אני לוחץ ברציפות על הפרסומת לגוגל זה מביא לך משהו? או שצריך לעשות רענן כדי שזה יביא לך כסף? תגיד לי, אני רוצה ללחוץ יותר פעמים כול פעם שאני נכנס למשחק.

gindis

New member
תשובה

מספיק רק פעם אחת ללחוץ על הפרסומת של גוגל, אם לוחצים יותר זה לא מביא לנו כלום ! בכל פעם שאתם נכניסים למשחק תלחצו על הפרסומת, זאת הבקשה היחידה שיש לי אליכם
אנחנו מרוויחים מזה פרוטות ואנחנו משתמשים בהם לשלם על השרת. תודה ובברכה, ערן

dannyshadow

New member
אהה מאוד חבל..

רגע, אם אני אכנס שוב דרך משחקי אונליין ואז שוב התחברות זה גם יביא לכם עוד? אני רק רוצה לדעת, ללחוץ 30 פעם ביום זו לא בקשה גדולה לדעתי

amiad21

New member
יש גם משהו שאתה צריך לדעת

שים לב שבחלק מהעמודים רשום בפרסומת למטה "שירותי מודעות כלליות של גוגל". על לחיצה בפרסומות האלה אתה לא מקבל כסף! הכסף נכנס רק על הפרסומות עצמן (אלה שרשום שם בצבעוני ולא אפור ולבן). זה משהו שכדאי גם לכם לדעת! כי ברגע שאתם לוחצים על הפרסומת האפורה לבנה הלחיצה שלכם נרשמת, כלומר - הלחיצה הבאה לא תיחשב לתשלום וגם הלחיצה הבאה שלכם לא תיחשב כי כבר לחצתם היום על פרסומת! בקיצור, תשימו לב טוב על איזה פרסומת אתם לוחצים!

metec

New member
ערן

יש לי שאלה אישית ודי מעצבנת שלא קשורה למשחק ואבין אותך אם לא תענה לי!!!! איך אני יכול לגרום לגוגל לשים פרסומת באתר שלי ולקבל מהם כסף האם אני צריך מינימום של כניסות לאתר שלי או שלא חייב אשמח אם תפתיע אותי ותענה ובכל מקרה גם אם לא תענה כל הכבוד יש לך משחק מדהים!!! ממכר נורא

gindis

New member
תשובה

תחת לפרסומות של גוגל יש לינק קטן שלהם שמאפשר לך להרשם ולקבל לאתר שלך פרסומות של גוגל. אתה צריך לקרוא הרבה ולהבין את התהליך ואז הם מפרסמים באתר שלך.

למעלה