שאלה לפגנים סלווים - ומי שמבין מה פירוש המילים Slava Perunu?
L L e s t a t New member 24/7/04 #1 שאלה לפגנים סלווים - ומי שמבין ../images/Emo35.gif מה פירוש המילים Slava Perunu?
ט טלה בר New member 24/7/04 #3 אלוהות סלבית במאמרי על אלי הרעם שהופיע באתר של אלון, הזכרתי את האלוהות הסלבית ששמה קרוב לשם הנזכר כאן.
אלוהות סלבית במאמרי על אלי הרעם שהופיע באתר של אלון, הזכרתי את האלוהות הסלבית ששמה קרוב לשם הנזכר כאן.
L L e s t a t New member 24/7/04 #4 לא הבנת את השאלה אני לא שואל על אל כזה או אחר, אלא על פירוש הברכה\משפט "slava perunu" שראיתי שפגנים סלווים משתמשים בו לא מעט בפורומים שונים בסיום הודעותיהם.
לא הבנת את השאלה אני לא שואל על אל כזה או אחר, אלא על פירוש הברכה\משפט "slava perunu" שראיתי שפגנים סלווים משתמשים בו לא מעט בפורומים שונים בסיום הודעותיהם.
S svetozorhaknaani New member 25/7/04 #5 התרגום הקרוב זה הילל לפרון כמו ביהדות "הללו את ה' בתוף ובמחול"
J Justin Angel New member 25/7/04 #6 |אוף| אגב תופים ותנ"ך "שאו זמרה, ותנו תוף; כינור נעים עם נבל. תקעו בחודש שופר; בכסה, ליום חגנו. " תודו שזה ציטוט יפה (מאיפשהו בתהילים).
|אוף| אגב תופים ותנ"ך "שאו זמרה, ותנו תוף; כינור נעים עם נבל. תקעו בחודש שופר; בכסה, ליום חגנו. " תודו שזה ציטוט יפה (מאיפשהו בתהילים).
L L e s t a t New member 26/7/04 #8 תודה ../images/Emo13.gif חשבתי בכיוון הזה אבל לא הייתי בטוח. תודה