שאלה לפגעסוס ..

Edo33

New member
שאלה לפגעסוס ..

כל פעם כשאני רואה את הכינוי שלך בתגובה להודעות אני שואל את עצמי ´איך הוא הגיע לכינוי הזה ?? ´ אתה מוכן להסביר לי מה זה "פגעסוס" ??? :))) עידו

פגעסוס

Well-known member
הכל התחיל מ.... ../images/Emo63.gif

התקופה שבפעם הראשונה נכנסתי לפורום לפני כ 4 שנים. בתקופה זו בדיוק קראתי ספר על מיתולוגיה ואחת הדמויות האהובות עלי שם היתה פגאסוס (הסוס בעל הכנפיים). ללא מחשבה רבה זה נבחר להיות שם המשתמש שלי. כשנתיים מאוחר יותר, בעת גלישתי בארץ פו"ח (פורום טריוויה של אורט) הובא לידיעתי שיש להם משחק שנקרא השועלה הזהה. השועלן (האחראי על המשחק) מפרסם שאלה ואנשים צריכים לענות תשובות שאק"ל (שגויות אך קולחות להפליא). התלהבתי מהמשחק והתחלתי גם אני להשתתף. בשועלה השלישית שבה השתתפתי החלטתי להכניס קישור שיהפוך את התשובה שלי למצחיקה אף יותר. לצערי המערכת שבה פרסמו באותו זמן את השועלות לא תמכה בלינקים. הצלחתי להפיל לחלוטין את השועלה ולמחוק את כל התשובות של כל חברי הפורום האחרים. מאז אותו קראוני בארץ פו"ח פגעסוס על שום המפגע שבוצע בשועלה היקרה. ואנוכי אימצתי את השם והתייחסתי אליו כשלי. עוד עזרה העובדה שזה היה סוף האלף (תרתי משמע)
GYXOIO

k4school

New member
נחמד... גם אותי דיי עיניין להבין מה

מקור השם עכשיו נשארה רק שאלה אחת... כמי שקורא הרבה ספרי מיתולוגיות...(לפחות בעבר הרחוק). על איזה ספר מדובר ? רונן

פגעסוס

Well-known member
באמת שאינני זוכר ../images/Emo63.gif

בכל זאת עברו 4 שנים מאז שקראתי אותו... GYXOIO

zakalaka

New member
ואני הייתי בטוח שהכוונה לשני מילים

פגע ו סוס טוב שיהיה מה חשוב השם כל עוד אתה עוזר לכולם כאן

למעלה